Fortnite

5 pocsék élmény a játékban, avagy ezek dühítenek fel minket a legjobban


Clinger általi halál és fejes a semmiből - toplistánk következik.

Mielőtt bárkiből ellenérzést váltanánk ki, az elején leszögezzük, hogy kollektíve imádjuk a Fortnite-ot.

Pont emiatt rengeteget játszunk vele, így pedig óhatatlan, hogy belefutunk 1-1 olyan élménybe, ami ha épp egy fárasztó nap után ér minket, hamarabb felmegy a pumpa.

Ebből válogatunk egy ötös szubjektív listát, amin jó eséllyel találtok olyat, ami titeket is felhúz. A lista nem sorrendben halad, csupán felsorolásszerűen nézzük meg a dolgokat.

1. A ránk ragadt Clinger

Elsőként említjük meg, akár első helyen is lehetne a testünkre ragadt vécépumpa. Pontosan 100-at sebez a Clinger, vagyis ha a játék elején kapjuk meg, akkor nem tehetünk mást, mint 2.5 másodpercen át tehetetlenül várni a halált – vagy kiélvezzük körünk utolsó másodperceit (persze ha duót vagy squadot megyünk, akkor van még esélyünk az újraéledésre).

forrás: youtube

2. Fejes a semmiből

Békésen futunk a kör irányába, oldalazunk, ugrálunk, nézelődünk, mindent elkövetünk azért, hogy elkerüljük a lehetőségét annak, hogy egyből kiszedjenek, majd a semmiből mégis lelőnek sniperrel…természetesen ez sem fordul elő minden meccsen, elég sokféleképp lehet minimalizálni az esélyét (rejtekhely mentes terepen való futás elkerülése), de amikor beakad, akkor az baromi idegesítő tud lenni.

Képtalálat a következőre: „sniper rifle fortnite gameplay”
forrás: Metabomb

3. Fullos bázisban kempel

A játék végi harcok még mindig monotonok tudnak lenni, bár kétségtelen, hogy rengeteget tett ez ellen az Epic Games: dinamikus körszűkülés, rakéta maximalizálás, guided missiles nerf.

Mindezek ellenére akad néha olyan, aki felhúz egy erődöt, majd ott ül benne percekig, mert valahogy folyamatosan rászűkül a kör, mi meg persze futhatunk felé, miközben high groundot szerezni egy ilyen ellenfél ellen elég nehéz.

Képtalálat a következőre: „fortnite fort”
forrás: pcgamer

4. Fél másodpercen múlik az életünk

A Chug Jug egy szuper item: max élet, max pajzs. Ez mind szép és jó, csak ugye 15 másodperc kell a művelethez.

Ha épp nyugi van, akkor ez meg se kottyan, de amikor harc közben megöltünk valakit, kiesett belőle egy ital, megisszuk, majd keselyűként csap le ránk 0.5 másodpercnél egy újabb ellenfél…aztán persze páholyból nézhetjük, hogy elfogyasztja “hullánk felett” a legendary üdítőt.

Képtalálat a következőre: „fortnite chug jug”
forrás: Etsy

5. Mészárlás utáni jutalom: távoli kör

Vannak népszerűbb landolási helyek a Fortnite-ban, ahol tudjuk, hogy akcióban nem lesz hiány. Biztos mindenkivel volt már olyan, hogy “megnyerte” a várost nagy vérveszteség árán, minden erejét arra összpontosítva, majd nyom egy tabot és rájön, hogy a következő kör olyan messze van, hogy kár is elindulni

Amikor azt hisszük, hogy megállíthatatlanok vagyunk és innentől könnyű győzelem vár ránk, akkor az élet közbeszól.

Képtalálat a következőre: „fortnite storm”
forrás: fortnite.ggwpedia.com

A listát még hosszasan folytathatnánk (építési harc közben elfogy a nyersanyag, kinézünk valakit sniperrel, aki utolsó pillanatban elmozdul, shotgunnal fejbe lőnek és egyből véget is érhet a harc), de akkor ellennénk még egy darabig ezzel, így inkább átadjuk a szót:

Szerintetek mi a legidegesítőbb élmény a Fortnite-ban? 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva