Fortnite

Hatalmas mérföldkőhöz ért Ruben – Megvan a 2000+ győzelem!


Nincs még egy olyan játékos Magyarországon, aki ilyen statisztikával dicsekedhet.

A magyar Fortnite egy teljesen új területre tört be vasárnap este (2018.08.05.), ugyanis megszületett az első olyan játékosunk, aki képes volt több mint 2000 győzelmet felhalmozni karrierje során. Ez a játékos pedig nem más, mint Ruben, vagy ahogyan talán többen ismerhetik: Ruben_Senpai.

Az Epic Games partnerséggel rendelkező játékost a magyarok már láthatták hivatalos Fortnite versenyen is, néhány hete mérettette ugyanis meg magát Európa legjobbjaival a Summer Skirmish-en. Ugyan aznap nem ment olyan tökéletesen a játék, szégyellnivalója abszolút nem maradt. Ám érződött, hogy azóta fortyogott benne a teljesítési vágy, így nem is csoda, hogy aránylag gyorsan magyar rekorderré vált.

A cikk írásának pillanatában Ruben 2007 győzelmen üldögél, amit egy impozáns 12 wines győzelmi sorozattal ért el. Mögötte a magyar ranglétra második helyén barátja és csapattársa, a szintén rekordhalmozó Eragonist található 1973 győzelemmel. Az előny tehát meglehetősen magabiztos, vitathatatlanul a legjobban teljesítő magyar játékos jelenleg Ruben, ha a győzelmeket vesszük alapul.

A magyar top 5 – Fortnite Tracker

Azoknak, akik azzal támadnák Rubent, hogy Battle Royale játékot nem nehéz nyerni, zárójelben megemlítjük, hogy összesített, országos rekordról beszélünk.

Érdekesség, hogy a fent látható ötösből 4 játékos egy csapatot alkot, Ruben, Eragonist, Paradox és Krith a Team Samsung tagjai, legutóbb a csapatoknak megrendezett Fortnite Cupon láthatta őket a nagyérdemű játszani.

Team Samsung – Forrás: Facebook

Világviszonylatban is hatalmas teljesítmény ez a 2000+ győzelem, az összes Fortnite felhasználó 99.9%-át (A Fortnite Tracker szerint) előzi meg ezzel az eredménnyel Ruben. Jelenleg a világ legtöbb győzelmével rendelkező játékosa a Fortnite közösség legnézettebb streamere, Ninja. Az amerikai játékos több mint 3500-at nyert, ám ez önmagában nem elég ahhoz, hogy a trónon csücsüljön. Jelenleg oda-vissza adogatják egymásnak az első helyet BlooTea-vel.

A világ 5 legtöbb győzelmével rendelkező játékosa – Fortnite Tracker

Gratulálunk Rubennek a hatalmas teljesítményhez, még legalább ennyi győzelmet kívánunk neki a közeljövőben!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva