Counter Strike

Őket nézzük a legtöbbet! – 2018 legnézettebb magyar streamerei


Megnéztük, hogy mely streamereket néztétek a legtöbbet az idén.

Múlthéten írtunk arról, hogy kik a legnépszerűbb PUBG streamerek itt megemlítettük a legnépszerűbb magyarokat is, de a cikk népszerűsége miatt most egy külön fejezetet szántunk a legnépszerűbb magyar streamereknek is. Kizárólag a legnépszerűbb streamer platformot, a twitch-et vizsgáltuk és az elmúlt fél év eredményein alapul a toplista. Szerencsére egyre több streamer közvetít magyar nyelven, így a hazai választék is folyamatosan növekszik és a toplistából is látható, hogy egyáltalán nem lehetetlen feladat a nulláról elkezdve jó eredményt felmutatni.

Íme az első 10 helyezett / Forrás:sullygnome

Nem meglepő, hogy az első helyezett a TheVR lett, hiszen a VR-os srácoknak óriási rajongótábora van, amit még a YouTube-os időszakukból szereztek, de ez a tábor nem apadt, ugyan olyan népszerűek a Twitch-en is. Ők igazából mindenféle játékot streamelnek, legyen az régi, vagy akár új, vannak reggeli kibeszélő streamjeik és a hazai közösségépítésben is jócskán kiveszik a részüket. Az ő nevüket még az is ismeri, aki soha nem játszott.

Őket követi KriszhAdvice, aki hirtelen tett óriási népszerűségre a Fortnite játékának és az egyedi személyiségének köszönhetően. Több rekordot tartott már hazánkban és az Epic Summer Skirmish-en láthattuk már és castolás közben is megvillantotta a tehetségét.

A harmadik helyen Kiss Ádám áll, aki a jelenleg legnépszerűbb LoL streamer.

A 4. helyen a FéregTV áll, főszerepben Rácz Csabával, akit a Féreg és a Fusion TV-n mindenki megismerhetett már. Hidegvérű poéngyáros, akinek a sokszínűsége rengeteg nézőt szórakoztat.

A MagyarLoLTV pedig jelenleg a legnépszerűbb közvetítői csatorna, ahol természetesen a League of Legends van a főszerepben.

A 6. helyen 1400 streamelt órával Konti áll, akinek a kegyetlen fejlövéseiről már mindenki hallott, de vele PUBG-ben nem szívesen fut össze az ember, ellenben annál szívesen nézik, hogy hogy játszik. Az örök játékostársa FoDa sem maradt nagyon le, ő a 9. helyet szerezte meg magának, ez a duó PUBG-ben már több alkalommal bizonyított,  de elég ha csak a Twitch Rivals-ra visszaemlékezünk, ott sem kis összeget gyűjtöttek be a skilljüknek köszönhetően.

A 7. legnépszerűbb streamer dre3dd, akit a TheVR streamekből ismerhetük, de közben saját nézőközönségre is sikerült szert tennie Azmonak, aki mellesleg a caster tudását is megvillantotta a TheVR PUBG Duo kupán.

Majd a következő helyen Ruben áll, akinek elsőként lett meg a 2000 winje a magyarok közül Fortnite-ban, emellett számos tornát szervezett már és természetesen a Summer Skirmish-t sem hagyta ki!

A 10. helyezést Nessaj szerezte meg, aki a FIFA streamjeiről lehet ismerős, nemrég pedig Gundel Takács Gábor is közvetítette egy játékát, emellett pedig a TheVR-ral is jó pár alkalommal láthattuk már közösen játszani.

A top 20 / Forrás:sullygnome

A 20-as listára pedig a fentebbi streamerek és közöttük a második legnépszerűbb közvetítőcsatornaként a GamerHUTV csatorna is a legjobbak között szerepel, amiért szeretnénk köszönetet mondani Nektek, hogy velünk tartottatok idáig is!

Gratulálunk mindenkinek és kívánunk a továbbiakban is hasonló sikereket!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva