Counter Strike

A Valve bedurvult – Már szponzorok sem lehetnek a gambling site-ok


A Valve csak nem nyugszik, amíg a fogadóoldalak virágoznak.

Jövő héten kezdődik a Dota 2 TI8, ami a legnagyobb esport esemény a játékban. Egy cikk kapcsán viszont kiderült, mi szerint nemrég elhatározta a Valve, hogy a profi csapatok nem fogadhatnak el szponzorációt gambling (szerencsejáték), illetve fogadó oldalaktól.  Egy menedzser fel is szólalt az ügyben ezen a megbeszélésen, hiszen a csapata hosszú idejű szerződést kötött egy ilyen oldallal, de a Valve ezt a témát később szeretné kifejteni, így kihátráltak a vitából.

Ez nagyon valószínű, hogy a CS:GO-ban sem lesz másképp. Legyinthetünk persze, hogy mi van akkor? De az összes nagy csapatnak a fő támogatói között ott van valamelyik fogadóoldal. Hogy csak pár példát említsunk: North, Virtus.Pro, Na’Vi, mind hárman a legjobbak közé tartoznak és a mezükön ott van a gambling oldal neve és logója. Sőt, mi több még a HLTV főszponzora is ugyan ez a GGbet.

Az oldal pedig épp a partneri szerződésből húz hasznot, hiszen mindenki ismeri a North-t és a Na’Vi-t, így egyből jobban megbíznak az oldalban, ha látják a hirdetésen a logót. A Valve jó ideje elszántan küzd a fogadóoldalak ellen, de a profik partneri szerződéseibe idáig még nem mertek beleszólni. Kíváncsian várjuk a végeredményt.

Forrás

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva