Counter Strike

A magyar csapatok tényleg nem bírnak nyugton maradni: -SzarvasMarha +markk csere a Hyperionnál


Nem várt forgatással indult a CEVO playoff számukra. Vagy úgy is mondhatnánk, hogy mivel magyar csapat, már várható volt?

Az ESEA Open-ben második helyet megszerző Hyperion esports háza táján eddig úgy tűnt, hogy minden rendben. Most azonban egy váratlan csere tökéletesen megmutatta, miért szkeptikusak itthon a szurkolók egy-egy csapat élettartama kapcsán. A felfelé ívelő Hyperionnál is cserére került a sor, markk útja a csapatig ráadásul egészen extrém kusza. A júniusi Lenovo Kupától számítva 5 különböző csapat és 4 ajánlat után érkezett, a kedvünkért össze is foglalta az egészet:

A pesti Lenovo után, miután megvertük a ROG-ot, gabesson és barcode megkeresett, hogy nem lenne-e kedvem velük játszani.  Akkor még fleav is a csapat tagja volt, de rövid időn belül Gabi és fleav is kiszálltak a projektből. Barcode-dal pedig egy új, ígéretes lineup alakult, de egy kis inaktivitás után ennek is vége lett. (barcode, kory, boco, gejmzilla, markk). Innen gejmzilla és barcode elmentek más teammel próbálkozni. Sebi pár napra rá megkeresett, hogy nem tudnék-e beugrani egy meccsre, de végül nem volt rám szükség, viszont felajánlotta hogy nézzem meg a külföldi csapatát, ahova azóta bNz is bekerült, persze csak ha érdekel. Ezalatt Szarvas már fél lábbal kint volt a Hyperionból, és mivel onnan mindenki volt csapattárs és jóbarát, jobbnak láttam hozzájuk csatlakozni, még úgy is, hogy a Zylexnél nagy dolgok vannak készülőben, amik már nem publikusak.

Úgy néz ki, hogy markk visszatalált a kezdetekhez. A Remain-hussaR-markk trió tagja volt annak a RedBeaks-nek, akik a semmiből összehoztak egy ICL top4-et. SzarvasMarha csak röviden kommentálta az eseményeket:

Nem bírták, hogy sokat fesztiválozok. Röviden ennyi.

Reméljük, hogy a srácok mostantól akkor teljes erőbedobással folytatják a játékot, sok sikert kívánunk!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva