Gaming

Véletlenül elárulták a Grim Sky megjelenését? Azonnal törölték a posztot


Twitteren jelent meg a dátum, de nem maradhatott kint sokáig. Elméletileg szeptember 4-én érkezik a Grim Sky.

A Rainbox Six: Siege új operátorait és az újrarajzolt Hereford Base pályát már tűkön ülve várják a játékosok. Hivatalos megjelenési dátum viszont még mindig nincs a Grim Sky-hoz.

Pletyka persze mindig akad, ezúttal a PlayStation hivatalos európai oldala szólta el magát.

Véletlen hibára szinte felesleges is gondolnunk, hiszen egy 900 000 követővel bíró oldalról beszélünk. Ráadásul a Rainbow Six ugyebár PlayStation játékosok számára is elérhető, így vélhetően biztos infója van a cégnek a Grim Sky megjelenéséről. Elmondani viszont még nem kellett volna.

Card

A PlayStationEU az alábbi szöveggel posztolta a Grim Sky megjelenési dátumát:

“Get your first look at Rainbow Six Siege’s two new operators and the reworked Hereford Base map, coming to the tactical shooter on 4th September”

A poszt körülbelül egyetlen percet élt meg, szinte azonnal lekapták a Twitterről. A Redditre 19:03:55-kor került fel az infó, 19:05:04-kor már nem tudták megnyitni a kommentelők. Vélhetően a PlayStation is azonnal rájött, hogy hibát követtek el a poszt publikálásával, de az infó már elindult. Egyetlen perc elég volt hozzá, hogy a Rainbow Six játékosok megtalálják az infót és elinduljon a hype.

A dátum persze nem 100%-os infó, de több jel is utal rá, hogy valóban ez lesz a Grim Sky érkezési időpontja. Egyrészt, hogy a PlayStation hivatalos európai oldala ezt a dátumot ismeri, még posztolták is annyira tuti, de túl korán tették közzé ezért gyorsan letörölték. Akármikor is jön, már nagyon várja mindenki, szóval reméljük tényleg nem húzzák már sokáig a megjelenést:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva