Gaming

Még meg sem jelent, máris nerfelik Mavericket. Több operátor és a recoil is változik


A Y3S3.0 Balance Update során a Teszt Szerver tanulságaival próbálják rendezni az erőviszonyokat, még a Grim Sky hivatalos megjelenése előtt.

Ahogy a Teszt Szerver elindulásából kiszámolhattuk, szeptember elején már érkezik is élesbe a Grim Sky. Ráadásul nemrég, persze véletlenül, még a PlayStation hivatalos oldala is kikotyogta a pontos dátumot.

A hivatalos élesítés előtt azonban van még mit javítani a játékmeneten és egyes operátorokon. Lássuk mit tartalmaz a Y3S3.0 Balance Update

Maverick

Szögesdrót

Mivel Maverick túl erős volt a védekezők szögesdrótjainak szétkapásában, ezekben az esetekben nerfelik a Blowtorch sebzését. Megnövelték az szögesdrót szétbomtásához szükséges időt, és a sebzés mértékét, amit ki kell osztani rá. Az eddigi kb egy másodperc helyett 2 kell a megsemmisítéshez. Ha csak 1 másodpercig bontjuk, a szögesdrót fent marad, de utána egy sima melee swing is leviszi a maradékot.

Secondary Gadget

Füst gránát helyett bénító gránátot kap. Hiszen ilyen arzenál mellé, ami Mavericknek van túl erős a Smoke.

Blowtorch hangerő

Picit megnövelték az eszköz hangerejét, hiszen mindenki egyetértett abban, hogy túl halk szinte az összes Maverick Gadget.

Blowtorch töltöttség

Túl nagy variálás lenne a faltöréshez szükséges üzemanyag mennyiséget megnövelni, ezért inkább a Blowtorch maximális töltöttségét csökkentenék. Ez viszont egyelőre még csak terv, jelenleg is zajlik az adatgyűjtés.

Blowtorch hatótávolság

Szeretnék elkerülni, hogy csökkenteni kelljen a Blowtorch hatótávolságát, hiszen hónapokba kerülne újratervezni. Egyelőre nem nyúlnak hozzá, meglátják mennyi gondot okoz a jelenlegi állapot.

Clash

Folyamatosan figyelik, de semmi kirívót nem találtak az új brit operátor esetében. Leghamarabb a Y3S3.2 során tudják elképzelni, hogy hozzányúljanak, ha a Grim Sky éles lesz.

Hibana

Csökkentik a sörétek számát, ami egy ajtó szétlövéséhez szükséges. Az eddigi 6 sörét helyett 4 is elég lesz.

Zofia

A sokkoló gránátok számát 4-ról 3-ra csökkentik.

Glaz

Az OTs-03 fegyver nem képes kilőni Castle páncélozott tábláit. Hibaként indult, de úgy döntöttek maradhat így, és megtartják a dolgot. A következő lépés annyak vizsgálata, hogy át tudjon e lőni rajta ettől függetlenül Glaz. Vélhetően ez is csak a Y3S3.2 alatt változhat, ha változik.

Dokkaebi

A telefonhívások hosszát lecsökkenteni érdekes ötlet, de a felhasználói felület változásai is kellenének hozzá. A Grim Sky élesítésével ez biztosan nem érkezik, de tovább vizsgálják, kell-e változtatás.

Recoil

A shotgun recoil nem úgy működik, ahogy tervezték, a javítás azonban még nem lesz kész a Grim Sky megjelenéséig.

A machine pisztolynak még adnak pár hetet, nem akarják siettetni az átalakítást. A kiadó célja, hogy a másodlagos pisztoly tényleg csak másodlagos legyen. Viszont ha változtatnak is, azt csak a Grim Sky megjelenése után, előbb biztosan nem.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva