Counter Strike

13 millió forint egy nap alatt. A CS:GO közösség is összefogott az McSkillet áldozatainak családjáért


Bár Aryanát és Aileent már semmi nem hozhatja vissza, emlékükre és családjuk megsegítésére az egész világ megmozdult.

A hétvége legmegrázóbb sztorija egyértelműen a híres videós, McSkillet által okozott halálos tömegkarambol. A 18 éves srác a forgalommal szemben száguldozva frontálisan ütközött, az esetben McSkillet és két másik ember is életét vesztette:

A rendőrségi helyszínelés lezárultával egyértelművé vált, Aryana és Aileen, anya és lánya ártatlan áldozatok csupán a történetben. A tragédia láttán szinte azonnal meg is mozdultak az emberek. A GoFundMe adománygyűjtő oldalon rögtön létrehoztak egy alapot az áldozatok családjának megsegítésére.

A gyűjtésbe fél nap alatt 7 millió, egy nap alatt 13 millió forintot adakoztak az egész világról!

Számos külföldi CS:GO csoportban és fórumon, így a magyar közösségben is terjedt az adományozás lehetősége. Korábbi cikkünkben mi is megemlítettük, de találkoztunk a linkkel Discordon és Facebook csoportokban egyaránt. És aki tehette, reméljük segített is. Ezúton is köszönjük nekik, a Pizarro család nevében is. A közösségi szerveződéseken túl híres személyiségek is beálltak az adományozás mellé.

Megrázó és hihetetlen történet, ami életeket vett el, és további életeket tett tönkre helyrehozhatatlan károkat okozva. De a pokolian sötét alagút végén pislákolva mégis ott a fény, az emberi jóság és segítőkészség. Ahogy a világ összefogott az áldozatok emlékére és az áldozatok családjának megsegítésére.

Dominic Armando Pizarro, az elhunyt édesanya fia, és az elhunyt lány testvére tökéletesen mondta köszönő üzenetében. “Emlékük örökre velünk marad”.

Aki szeretné és megteheti, az alábbi linken segítheti adományával a tragikus hirtelenséggel elhunyt Aryana és Aileen családját.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva