PUBG

Komoly hibákra derült fény: Valami nagyon nem stimmel a compensatorokkal!


Szerencsére gyorsan reagáltak a fejlesztők.

Pár napja érdekes adatokra bukkantak DMR-ek és a kiegészítőik kapcsán a felhasználók redditen. Nagyon úgy tűnik, hogy több szinten is elrontották a játék készítői a compensatorok értékeit, hiszen kapásból két komolyabb hibát is sikerült találni. Két hónapja teszteltük az AR/SR kiegészítőket DMR fegyvereken, ahol tapasztaltunk is néhány érdekes eredményt…most már tudjuk is miért!

A bugok

Ahogy fentebb írtuk, két nagyobb hiba is napvilágra került. Először nézzük a nyers adatokat, majd az ebből levonható következtetéseket.

  1. Az SKS és az Mk14 esetén nem csökken a vízszintes visszarúgás, ha AR/SR compensatort teszünk a cső elejére, minden más fegyvernél azonban igen (kivéve az SLR-t, de ott más gondok is vannak..). Flash hider azonban csökkenti a vízszintes visszarúgást valamennyire.
  2. Ha az SLR-re felrakunk egy AR compensatort, akkor nem csökken a fegyver vízszintes visszarúgása. SR compensator esetén nincs ilyen gond, tökéletesen működik. (Flash hider esetén nincs eltérés az AR/SR változatotok között)
Valamit nagyon elszúrtak a fejlesztők….

Az SKS/Mk14 problémával nem is lenne baj, könnyen ráfoghatnánk, hogy direkt akarták így a fejlesztők. Viszont akkor a Flash hidernek sem kellene befolyásolnia a vízszintes visszarúgást, ezért kijelenthetjük egyértelműen, hogy valami itt nincs rendben.

Az SLR-nél sokkal egyértelműbb a dolog, a fejlesztők elmondása alapján ugyanúgy kellene viselkednie a fegyvernek mindkét compensatorral, de sajnos nem ez a jelenlegi állapot.

Képtalálat a következőre: „slr pubg”
Ideje elgondolkodni milyen kiegészítőt tegyünk SLR-re…

Gyors fejlesztői reagálás

Redditen szinte azonnal megjelentek a PUBG Corp. fejlesztői és megnyugtattak mindenkit: mindent kivizsgálnak!

Regarding the flash hider giving more recoil reduction, he says he’s going to take a look at it and address it

Meg fogják vizsgálni, miért segíti jobban a visszarúgást a Flash Hider SKS/Mk14 esetén és várhatóan javítják is.

I had another chat with Smookie and found that the difference between the AR and SR compensator is a mistake and will be fixed.

Az AR és SR compensatorok viselkedésének eltérése is egy sajnálatos hiba és mihamarabb igyekeznek kijavítani.

Nagyon szomorú, hogy ilyen sokat kellett várnunk a hibák felfedezésére és jövőbeni kijavítására. Több mint három hónapja, a 12. frissítés óta lehet DMR fegyverekre AR kiegészítőket is felszerelni…

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva