Counter Strike

Öt játékos, akikre mindenképp oda kell figyelned a Majorön


Nem tudod hogy kire összpontosíts? Mutatunk 5 játékost, akire jobb lesz odafigyelni

Közeleg a FACEIT Major, amit ráadásul a gamer.hu közvetít, értékes nyereményeket lehet nyerni a streamen, érdemes lesz követni a parázs meccsek mellett a nyereményjátékot is. A hivatalos magyar közvetítést itt találjátok!

A Kihívók szakasza tehát szerdán indul, ahol bőven lesz mit nézni. Rengeteg tehetséget lesz alkalmunk követni, kiválasztottunk öt nevet, akik hatalmasat ugorhatnak a képzeletbeli ranglétrán. Ugorjunk hát fejest a Challengers szakasz sztárjaiba:

Xantares – Space Soldiers

Xantares neve nem ismeretlen az esportot követőknek. A török sztárjátékos kitűnt skilljével, és az online eredményeivel. A másik ismertetőjegye, hogy olyan közelről nézi a monitort, hogy nem nagyon látszik ki mögüle.

Sajnos offline eredményekkel nem annyira büszkélkedhet még. Volt már Majorön, de nem sikerült nagyot alkotnia. A probléma az, hogy a csapata török, ezért nem mindig jutnak vízumhoz, ebből is következik, hogy nincs nagy LAN tapasztalata. A mostani Majorön viszont meg lehet villanni, a csapat sikeressége nagy részben rajta áll vagy bukik.

w0xic – HellRaisers

Több mint egy éve a HR tagja a török AWP-s, aki a vízumbotrányok legnagyobb elszenvedője. Számtalan versenyre érkezett késve, vagy kellett teljesen cserben hagynia a csapatát, mert nem kapta meg a papírt. Ám ha megérkezik valahova, ott alkot is. 

Elképesztő skillel van felruházva, főleg ha az AWP-ről van szó. Füst, flash, tűz nem akadály neki, bármin átlát és tud is fragelni. Ő is komoly alappillére lett a HR-nek, a csapat teljesítménye nagyban rajta is áll.

NAF-FLY – Team Liquid

A kanadai játékos karrierje is meredeken ívelt az elmúlt években. Jó pár trófeát nyert már meg, nem kis pénzeket szedett össze karrierje során, ami csupán 4 éve indult. Most van talán karrierje legerősebb csapatában, a világon a harmadik legjobbnak számítják őket.

A csapata nem az a taktikázós fajta. NAF, Twistzz és EliGE egyszerűen aim-ből játszanak, és próbálnak folyamatosan lőni. Ehhez társul TACO tapasztalata, és nitr0 AWP-je, ami ha jól működik, akkor nincs ami megállítsa az együttest. Akár esélyük is van a Major győzelemre.

Snatchie – Virtus.pro

Az első nagy versenye lesz a VP színeiben a fiatal AWP-snek, de már érezhető, hogy nem ezen a tornán robban majd be az új csapattal. Bylai kiválását már korábban bejelentették, de a Major idejére maradnia kell. 

Egy legenda születhet a szemünk előtt, aki Pasha nyomdokaiban fog lépkedni, mint main AWP-s. Hatalmas potenciál van a srácban, az is lehet, hogy később egy európai mixben köt ki, ahol tovább kamatoztathatja a tudását. A VP-ben rengeteg tapasztalatra tesz majd szert, ez megalapozhatja karrierjét.

BnTeT – Tyloo

A távol keleti profi CS:GO mostanra a valósággá vált, az indonéz srácot aim-ben talán a legjobbak közt lehet emlegetni, most a Majorön pedig újra megmutathatja, hogy mit tud. Csapatával folyamatosan feljődnek, nem ismerik a lehetetlent. 

Korábban rebesgették, hogy bizonyos európai/amerikai csapatok is szívesen látnák kötelékükben. Ha nem jönnek az eredmények a TyLoo-nál, akkor erre van is esély. Majort nyerni – valljuk be őszintén – szinte esélyük sincs, de jó teljesítménnyel megmutathatja, hogy van helye a profik között.

Forrás

Borítókép: HLTV.ORG

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva