Counter Strike

“Család, barátok, szabadidő: ezt mind fel kell áldozni a sikerért” – Ropz Major profile videó


Egy 5000 fős álmos, észt kisfaluból indult, egy szörnyű családi tragédiával a vállán. Mostanra a világ egyik legjobb játékosa lett belőle.

Ropz életében szép fokozatosan vált egyre fontosabbá a CS:GO. Kisgyerekként még a ház körül rohangált és a családi vállalkozásban segített, majd a suli mellett egyre többet és többet kezdett játszani. A kezdeti napi 2 órából előbb napi 4, majd szép lassan 6-8-10 óra lett.

Kezdetben a szülők nem is nézték jó szemmel a rengeteg gép előtt töltött időt, és hogy utána elaludt az órákon. Jöttek az ilyenkor megszokott “elvágom az internet kábelt” típusú fenyegetések, a tiltások, de ropz csak játszott tovább. Végül megegyeztek otthon, hogy amíg jók a jegyei, játszhat amennyit csak akar. És ropz elbírta a terhet, a család nem is értette, hogyan képest mindezt egyszerre kezelni.

Édesapja öngyilkossága teljesen váratlanul érte a családot. A vállalkozás csődbe ment, a bank elvette a fejük fölül a házat.

“Bárcsak visszamehetnék az időben és megnyugtathatnám apát, hogy rengeteg pénzt fogok keresni a CS:GO-val, és minden rendben lesz.”

A még mindig csak 18 éves srác már most elképesztő dolgokon ment keresztül.

További Major profile videók a FACEIT-ről:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva