Counter Strike

Battle Royale mód? Közösségi nyereményalap? Mi lesz itt? – Nagy bejelentés készül a CS:GO Major döntőjére


A Gambit managere szivárogtatta ki a meglepetést, de egyelőre nem tudni még azt sem, ki jelenti be a dolog?

Fish-től már megszokhattuk, hogy szereti lelőni a meglepetéseket. Forgatásokkal kapcsolatos hírek, fejlesztési pletykák és versenyszervezők titkai hagyják el folyamatosan a száját. Zeus 19 éves managere, aki mellesleg a Gambit CS:GO csapatát is terelgeti fiatal korából fakadóan képtelen tartani a száját, de mi ennek csak örülünk.

Főleg akkor, amikor az egész CS:GO-t érintő, nagy horderejű bejelentést emleget.

A találgatások egyből beindultak, és mindenki próbálja kitalálni a nagy bejelentés tartalmát. A kommentekből és reagálásokból szemezgetve lássuk, mik lehetnek a lehetséges apropók.

Valve bejelentés és Gaben első felbukkanása a Majoron

A Dota2 közösség már hozzászokott Gaben szerepléséhez a TI-okon, a Majoroktól viszont eddig távol maradt. Ha viszont most tényleg valami nagy dobásra készül a Valve, azt ő maga jelentheti be. Érkezhet a Battle Royale játékmódtól a közösségi finanszírozós díjalapon át az évi 3 Majorig sok minden.

FACEIT bejelentés a verseny utolsó napján

Elképzelhető, hogy a FACEIT máris valami újabb nagy dobásra készül? Akár egy következő Majort, akár egy új nagyversenyt is bejelenthet a cég, vagy platformjuk a FACEIT kap valami hatalmas boostot?

CS:GO bejelentés a fejlesztői csapattól

Ide is sok mindent el lehet képzelni, akár a Source 2.0 friss híreitől a Battle Pass rendszeren keresztül sok mindenig.

Egyelőre tényleg csak sötétben tapogatózik és találgat mindenki, fish szépen elültette a pletykát mindenki fülében. Reméljük nem lesz nagyobb a füstje, mint a lángja, és tényleg valami brutál infó érkezik a Major döntő napján.

Vasárnap 18 órától az élő közvetítés alatt minden kiderül!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva