Counter Strike

Rég csalódtunk ekkorát: elképesztően átverték a CS:GO közösséget a “nagy Major bejelentéssel”


Fish nem győzött magyarázkodni az eset után. Ahhoz képest, hogy mire számítottunk, teljesen random bejelentés érkezett.

A FACEIT Major döntője előtt egy nagy bejelentés tartotta lázban a CS:GO közösséget. A rejtélyes bejelentés kapcsán már a legvadabb fantáziák születtek a Source 2 motortól a CS:GO Battle Royale módján át a Majorok közösségi finanszírozós megoldásáig. Ráadásul mindenki arra számított, a nagy bejelentést maga Gaben teszi majd a Major döntőn.

A Valve első embere ugyanis rendre felbukkan a Dota2 legnagyobb éves versenyén, a TI-on, CS:GO Majoron azonban még sosem láttuk. A céget érintő nagy bejelentéseket, az új játékok indulását és a Dota2 legfontosabb híreit rendre itt osztja meg a közösséggel. Sőt, a hype videókban való szerepléstől sem riad vissza:

Ennek ellenére megszellőztetett “nagy bejelentés” ehhez képest egy random semmiség lett csupán. A döntő előtt kaptunk egy kisfilmet arról, hogy az FPL egyéni küzdelmei után mostantól csapatok is versenyezhetnek majd a FACEIT-en:

Igen, tényleg ennyi!

Amikor láttuk a döntő előtt, nem akartuk elhinni, hogy ez lenne a nagy bejelentés. Elhessegettük a hírt és vártuk a valódi, nagy durranást. Ami aztán csak nem akart megérkezni, így rá kellett jönnünk, hogy tényleg a FACEIT Team League volt az.

A “nagy bejelentést” megszellőztető Fish-t persze rögtön betámadta mindenki, a Gambit menedzsere nem győzött magyarázkodni az eset után.

Csak úgy záporoztak a visszavont követések, több száz ember hagyta ott Fish oldalát. A bejelentés előtt még bőven 7K fölött járt, mostanra 6400 körül mozog, és továbbra is csökken. Megpróbálta menteni a menthetőt, és tovább magyarázkodott:

A “nagy bejelentéssel” tehát szépen megetették a közösséget, és a várakozásokhoz képest semmit sem kaptunk. Ha nem hype-olják fel ennyire a dolgot, talán még örültünk is volna a FACEIT új funkciójának. Így azonban inkább csalódott képpel mindenki csak azt kérdi: “Tényleg ennyi?”

Másodjára is csak annyit tudunk mondani: Igen, tényleg ennyi!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva