Counter Strike

Egy percig sem volt kérdéses: device lett a FACEIT Major legjobb játékosa


Mindössze 23 éves, és már 2 Major győzelem van a zsebében

A tegnap esti Major döntő tény év való, hogy nem a legizgalmasabbak közé tartozik. Sima 2:0-val nyertek a dánok, felmosták a padlót a CIS csapattal. Ezzel az Astralis megszerezte második Major győztes címét két éven belül. 2017 januárjában még Kjaerbye segítségével, aki akkor MVP is lett.

Most viszont device már nem adta át senkinek a vezető szerepet, megkapta élete első Major MVP-jét. Ezzel ez a nyolcadik torna, ahol megválasztották a legjobbnak, illetve idén már a harmadik ilyen érdem. Őt volt a legnehezebb megölni a torna alatt, kb. a körök felén halt csak meg, de nem csak ezzel a statisztikával emelkedett ki. Ő lett a harmadik legkeményebb player a számok alapján, az első kettő electronic és s1mple, akiket az elbukott döntő után ez persze aligha fog vigasztalni. Ismét megmutatkozott, hogy nem elég jól lőni, a csapatmunkán van a hangsúly.

Ahogy láthatjátok, csak egy mapot tudott lehozni BÁRKI ellenük, ott pedig device a LAN legrosszabb saját teljesítményét nyújtotta. Még a Top24 mezőnyében a NiP is hozott egy mapot, azt is hosszabbításban. Szóval ha csak a rendes játékidőt nézzük, az Astralis veretlenül nyerte meg a Majort!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva