Counter Strike

Amerikában így intézik a dolgokat: rendőröket kellett hívni a menedzser ámokfutása után, mikor eligazolt a csapat


A Spacestation ötösének leigazolása nem éppen zökkenőmentes keretek között zajlott, rendőröket kellett hívni a gaming house-be.

Aki nem követi az NA mezőnyt, azok számára maximum a kegyetlenül büntető szóviccekről, és unatkozó kaszterekről szóló cikkből ismerős a Spacestation neve.

Az organizáció egy feltörekvő ötöst, az AZIO néven futó csapatot vett szárnyai alá, akik bejutottak az ECS hatodik szezonjának amerikai csoportjába. Most biztos sokan gondolják, mennyire irigylésre méltó a helyzetük. Leigazolja őket egy szervezet, a legnagyobbak ellen játszhatnak, látszólag tényleg hibátlan minden.

Amit azonban a csapat péntek este átélt, azt vélhetően senki nem fogja irigyelni tőlük.

Az egész az átigazolás körül robbant ki, október elsején a srácok a már említett AZIO szervezettől átmentek a Spacestation szárnyai alá. Az AZIO-nál semmilyen szerződésük nem volt, csupán szóbeli megállapodást kötöttek a tulajdonossal. A Spacestation viszont korrekt feltételeket és szerződést tett előttük, így októbertől már náluk folytatta az amerikai csapat.

Az AZIO ezen keményen berágott, ami október 12-én egy ijesztő esti találkozásban csúcsosodott ki.

A srácok épp a gaming house-ban játszottak, amikor megjelent az AZIO menedzsere, és nemes egyszerűséggel lekapcsolta az áramot. Bement a sötét házba, és elkezdte összepakolni a gépeket, amiket még ők adtak a csapatnak, kvázi betört a csapathoz.

A fiatal csapat, ahol még 16 éves játékos is akad, hirtelen nem tudták mihez van ilyen esetben joguk, vagy mihez nincs. Ezért inkább rendőröket hívtak egykori menedzserükre. A kiérkező tisztek elmondása szerint a menedzsernek mindehhez joga lett volna, ha odaszól 24 órával előtte. A csapat egyértelműen állította, hogy nem történt ilyen, a menedzser persze az ellenkezőjét. A 31 éves férfi így végül az áramot ugyan visszakapcsolta, és a gépeket is otthagyta. De az internetet csak lecsapta.

Mikor bebizonyosodott, hogy helytelenül járt el, az addig készséges menedzser ezek után nem volt hajlandó együttműködni sem a csapattal, sem a médiával.

Még szerencse, hogy az internet megvonása miatt legalább hivatalos meccset nem bukott a csapat. Mondjuk így is pont elég a sötétben feldúltan és fenyegetően mászkáló 31 éves menedzser. Akire rendőröket kell hívni, hogy ne vigye el alóluk a gaming house felszereléseit.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva