Counter Strike

Megszületett a tökéletes Silver skin! Bemutatkozik a “P90 – The Silver” kinézet


Ebben a fegyverben minden poén és sztereotípia ott van, amit az emberek a P90-ről gondolnak.

Bármennyire is meglepő, és akár megértjük akár nem, a P90 egy népszerű fegyver! Ezt bizonyítja, hogy a Valve rengeteg skint ad ki hozzá, és ezek a skinek horror árakon pörögnek a piacon.

Csak összehasonlításképp, P90-hez jelenleg 25 különböző skin érhető el a piacon. Ezzel szemben AWP-re csak 24, UMP-re csak 23…

És akkor az árakról se feledkezzünk meg, egy StatTrak (Gyári új) P90 Emerald Dragon 800 dollárt. AWP-k közül egyedül a Souvenir példányok érnek ennyit, UMP-k közül szinte semmi.

Ezek után azt hiszem tényleg elismerhetjük, hogy a P90 igenis népszerű. Ehhez biztosan hozzájárult az a sztereotípia is, hogy a P90 a Silverek fegyvere. Ez persze nem igaz, de a dologból mém lett, és a fogalom átment a köztudatba.

Innen jött az ötlet! Ha a P90-ről úgyis mindenkinek a Silverek jutnak az eszébe, miért nincs még ilyen skin a játékban?

BitmanZ és MultiH tehát fogta, és összehozta azt, amit mindenki gondol. Megalkotta a P90 – The Silver kinézetet a fegyver mellé. Az alapot értelemszerűen a Silver ügyességi csoport rangjelzése adta, innen született meg a skin alapja.

Az alkotók egy egész sorozatot terveznek az ügyességi csoportok kollekciójába. Érdemes ellátogatni Műhelyükbe, ahova a további skinek felkerülnek majd, és ahol a “P90 – The Silver” játékba kerülésére is szavazhattok.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva