Counter Strike

Bejutott a rájátszásba a HellRaisers, készülhetnek a brutális EPICENTER színpadra


Egész könnyű győzelem volt, ám a java majd a rájátszásban jön!

Ugyan csak tegnap indult az EPICENTER 2018, máris megvan az első kieső. Tegnap még a HellRaisers bejutásának örültünk, pár órával később máris a kiesés szélén táncoltak. Pörgős kis verseny az tuti!

A továbbjutást Moszkvában viszonylag olcsón osztogatták, a verseny a rájátszástól indul majd be igazán. A négy fős csoportokból hárman is bejutnak a playoff színpadra, csak az utolsó esik ki. A csoportelső az elődöntőbe lövi magát, a második helyezett a másik csoport harmadik helyezettjével, a harmadik helyezett a másik csoport második helyezettjével játszik.
A HR csoportjába került a Na’Vi, a FaZe és az ENCE, a HellRaisers a Na’Vi ellen kezdett tegnap, ahol 1:2-re kikaptak. Mivel az ENCE is kikapott a FaZe-től, az utolsó továbbjutó helyért HellRaisers vs. ENCE párharc zajlott.  Ezt is három maposra nyújtották a srácok, ám DeadFox-éknak itt már sikerült nyerniük.

A csapat AWP-se, w0xic nagyon felhúzhatta magát a Na’Vi elleni vereségen, ugyanis itt már bárkire lőtt, egyből halott volt. Szinte teljesen kisajátította a HLTV-s highlightokat, alig hagyott embert a társaknak. DeadFox-nak is összejött azért egy pár szép jelenet, Bence lassan mestere lesz az Overpass nyitóknak, főleg a B hosszúról lőtt tripla entry-nek.

A folytatásban A HR-nek már a másik csoportot kell majd figyelnie, hiszen harmadikként az ottani másodikat kapják majd a rájátszásban.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva