Call of Duty

Túl sok fejest lőtt, ezért kibannolták a Battlefield 5 fejlesztőjét a nagy rivális Black Ops 4-ből


Az egykori profi játékosnak szó szerint kampányolnia kellett ártatlansága mellett.

Florian Le Bihan korábban profi Battlefield játékosként lett ismert, DRUNKKZ3 azóta a fnatic menedzsere és a DICE egyik fejlesztője. Jelenleg természetesen a Battlefield 5-ön dolgozik, de unalmas perceiben szívesen próbálgatja a nagy rivális CoD legújabb gyöngyszemét.

A Black Ops 4-ben azonban annyira jól lőtt, hogy egész egyszerűen kibannolták a játékból.

A srác múltja feddhetetlen, korábbi profiként pedig a brutális fejlövés százalékhoz is elég bizonyíték. DRUNKKZ3 próbálta humorosan felfogni a kitiltást, és vágott egy videót legszebb streamen lőtt killjeiből. Bizonyítva vele, hogy tényleg nem csalt, csak ennyire jól megy neki a CoD is.

A videó neve több, mint beszédes, a “TreyarchPLS” egyértelmű üzenet a CoD stábjának, hogy oldják fel azt a téves bant. Mivel a videó nem volt elég, tovább folytatódott a kampány, újabb üzenetek formájában:

A sztori végül boldog véget ért, a CoD-osok feloldották a tévedésből kiosztott bant.

Nem feltétlenül cheater tehát, aki egy új játékban már a legelején durván szórja a fejeket, ezt most megtanultuk. Illetve jó látni azt is, hogy a CoD adminok egyrészt odafigyelnek rá, ha felhívják a figyelmüket egy-egy téves banra. Főleg úgy, hogy ha hibáztak elismerik azt, és feloldják a kitiltást. Még akkor is, ha a nagy rivális DICE-nál dolgozik az illető, szép volt Treyarch!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva