Counter Strike

Hivatalosan is ez a legfelelőtlenebb org! Hiába veretlenek, az OpTic kirúgta a brazil csajokat


Az OpTic egész egyszerűen messzebb nyújtózkodott, mint ameddig a takarója ért.

Nemzetközi EU sztármixből brutális pénzből épített dán csapat, brazil női ötös és indiai lineup. Pár hónapja még az OpTic nem hogy két, de három végén égette egyszerre a gyertyát. Aztán forsaken csalása miatt úgy tűnik, elkezdett ledőlni a kártyavár.

Az első áldozat az indiai roster volt. Hiába nem tudtak a csapattársak forsaken bűnéről, az egész lineupot kivágták. A legnagyobb szégyen az, hogy az OpTic elméletileg tudott a csalás tényéről, csak nem értek rá foglalkozni a dologgal.

Például azért, mert mellette még csak a CS:GO-ban 2 másik lineupjuk volt, a Fortnite, CoD és egyéb esport osztályokról már nem is beszélve.

Most a veretlen brazil csajokat érte el az OpTic tisztogatási hulláma. A lányok eddig egyetlen offline döntőn indultak szeptemberi megalakulásuk óta, azt meg is nyerték sima 3:0-ra. 5000 dollárt be is húztak is, úgy tűnt minden szuper. Most az OpTic mégis kitette őket:

A probléma az OpTic szerint a CS:GO csapatokért felelős ember túlvállalása volt. Jobb lett volna beérni egy csapattal, nem kellett volna minden kontinensre egyet.

A szerintük felesleges CS:GO csapatoktól való megválás után most a LoL és a Dota2 felé nyit majd a csapat a tervek szerint. Forsakent leszámítva kár ezért az indiai kezdeményezésért, és a brazil csajokért is.

Reméljük az OpTic tanul belőle és ezentúl felelősebben költik majd a pénzt.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva