Gaming

Egy névtelen forrás szerint az utolsó pillanatban fújták le a Diablo 4 bejelentést, a Blizzard mindent tagad


A Diablo Immortal bejelentése hatalmas port kavart a gaming világban.

A BlizzConos Diablo bejelentéstől titkon mindenki a Diablo 4-et remélte. Ehelyett azonban egy mobilos játék érkezett, ami alaposan kiverte a biztosítékot. Ez volt az első alkalom, hogy a BlizzConon hangosan lehurrogták volna a Blizzardot. A 79 000 upvote egy lehurrogós videóra szintén elég beszédes…

Blizzard getting booed for the first time at their own event. from r/videos

Ezután a Diablo Immortal bemutatóra annyi negatív komment és Dislike érkezett, hogy a kiadó letörölte és újra feltette a videót.

Már az aláírások gyűjtése is beindult a rajongóktól, hogy NE jelenjen meg a Diablo Immortal. A cikk megírásának pillanatában 33 782 embernél jár a kezdeményezés.

Az indulatok azután szabadultak el, hogy egy névtelen forrás elárulta, eredetileg a Blizzard is a Diablo 4 bejelentésére készült. Az eredeti terv szerint a cég társalapítója, Allen Adham leplezte volna le a Diablo 4-et, a beszéd végén.

Nyílt titok ugyanis, hogy a Diablo 4 úton van, korábban maga a Blizzard is spoilerezett már róla.

A mostani BlizzCon bejelentésben állítólag megerősítették volna a pletykákat a fejlesztésről, amik azonban még nem állnak készen egy bemutatóra. Ez a beszéd azonban elmaradt. A Blizzard természetesen hamar kommentálta a pletykákat, tagadva a tervezett Diablo 4 bejelentést.

“Általában nem szoktunk pletykákat és spekulációkat kommentálni, de annyit elárulhatunk, semmit nem vettünk ki idén az előre eltervezett BlizzCon bejelentésből.”

Valljuk be, sokkal jobb szájízzel fogadták volna a rajongók a Diablo Immortal bejelentését, ha kapnak valami apró morzsát a készülő Diablo 4-ről is mellette…

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva