Counter Strike

LEM rank, kéz nélkül? Ez az orosz srác lábbal is jobb, mint az átlag


A kéz nélkül streamelő Spons normál Matchmaking és Wingman meccseken is elképesztően játszik.

Mindig jó látni, amikor valaki számára a gaming jóval több, mint egyszerű hobbi. Legutóbb egy amerikai srác osztotta meg felemelő és tanulságos történetét, a hátrahagyott nyilvános szorongásról:

Ezúttal egy orosz streamer került a közösség középpontjába, pedig Spons története nem éppen ma kezdődött. Az orosz srác már 5 Year Veteran Coinnal rendelkezik, legalább 5 éve játékban van már tehát. CS:GO-t streamelni két hónapja kezdett, elsőre átlagos játékosnak tűnik. Normál rankja Sheriff, Wingmanben pedig LEM-ig jutott. A csavar viszont az, hogy mindezt lábbal érte el!

Spons ugyanis egy gyerekkori betegség miatt karok nélkül született, így tanult meg lábbal játszani.

Nála kéz-cam helyett láb-camot látunk a streamen, játékbeli mozgásán viszont ez alig tűnik fel. Sőt a teljesítményén sem látszik, simán hozza a szintet akár Wingmanben, akár MM-en:

Elképesztő teljesítmény, jó látni ilyen példákat is az gaming világban. Spons a kitartás, eltökéltség és akaraterő tökéletes megtestesítője. Nem véletlenül követi lassan 100 000 ember videóit!

Biztosan sokan tudjátok, de magyar példa is van ezekre a nemes jellemvonásokra. Kollinger Szabolcs szintén karok nélkül teszi magát próbára folyamatosan, a gamerek világban! Nála CS:GO mellett PUBG, FIFA és néha CoD is pörög. Twitch csatornáját itt találjátok!

További jó játékot kívánunk nekik!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva