Fortnite

Rizart feltette Japánt a térképre – Új Solo Kill világrekord született


Vége a nyugati uralomnak, keleti játékos az új Solo király!

Nemrég számoltunk be arról, hogy diddytheboy megdöntötte a Solo kill világrekordot egy impozáns, 32 gyilkosságos menettel. Már ez is félelmetes teljesítménynek számított, őszintén nem gondoltunk arra, hogy egy héten belül érkezik rá a válasz.

A Fortnite: Battle Royale egy meglehetősen határozott reformon megy jelenleg keresztül. Egy évvel ezelőtt a játékosok még alig építettek a Battle Royale módban, majd fél évvel később már az építés volt az, ami meghatározta ki az a játékos, akivel számolni kell. Nos, ma már az építés sem feltétlenül nevezhető “metának”, a mobilitás az, ami a legfontosabb a játékban. Ezt szépen csöndben az Epic Games is jelzi nekünk, nem hiába jelent meg nemrég a lufi, mint használható tárgy, valamint a Gliderünk újranyitásának a funkcióját is éppen ezért emelték át az összes játékmódba a Soaring 50’s-ből.

Shogun – Epic Games

Gondoltuk, hogy ez a játékmenetbeli változás új rekordokat fog hozni, diddytheboy el is hozta nekünk már-már menetrend szerűen, ám úgy tűnik, hogy az még csak a kezdet volt. Nyugat meglehetősen jó helyzetben van Fortnite téren, a legtöbb rekord a világ ezen oldalán dőlt meg, ám most egy keleti játékos is beírta magát a Fortnite rekordok nagykönyvébe. Rizart ugyanis egy japán profi Fortnite játékos, aki a Crazy Racoon csapattal áll szerződésben.

Az új rekorder Youtube csatornával is rendelkezik, jelenleg 73000 követő körül áll a nézőközönsége, ám nagy valószínűséggel ez a szám növekedni fog, ha a jövőben is folytatja ezt a domináns játékstílust.

Az új rekord nemcsak épphogy döntötte meg a korábbit, egyenesen két gyilkosságot dobott rá, ami egy Solo meccs keretein belül hihetetlen nagy ugrás. Így jelenleg a Solo mód kill világrekordja 34 gyilkosság!

Rizart természetesen videóra is vette a teljesítményt, érdemes akár csak végigpörgetni az anyagot, tanulságos, hogy milyen effektíven használja a lufikat, valamint a rotáció is egészen tanárira sikerült.

Éledezőben van tehát a keleti régió, olyannyira, hogy a napokban már Dél-Koreában is elérhető lesz a Fortnite!

Ennyit az ingyenes tartalmakról – Korea exkluzív lehet a PCB kihívássorozat

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva