Counter Strike

A FaZe nyerte a gigászok meccsét, nagy pofon az Astralis-nak


Az IEM Chicago csoportkörében újabb váratlan vereséget gyűjtött be az Astralis, sorozatban immár nem az elsőt.

Az ESL Pro League legutóbbi körében a szintén dán játékosokból álló North lepte meg az Astralis-t. Infernón győzték le device-ékat, igaz csak hosszabbításban ment nekik 19:17-re.

Az ECS legutóbbi fordulójában az LDLC hozott össze egy váratlan győzelmet az Astralis ellen, 16:14-re verték őket Dust2-n. Az online vereségek után aztán jött a LAN-os meglepetés is.

Hazai pályán, a koppenhágai BLAST Pro versenyén még a döntőig se jutottak világelsőként. Kikaptak a NiP-től és a Na’Vi-tól is, így csak a harmadik helyre futottak be.

Az IEM Chicago jól indult, hiszen meggyőző játékkal húzták be az MVP PK és a North elleni meccseket is.

A FaZe elleni csoportdöntő viszont ismételten kifogott rajtuk. Az ellenfél mapján, Mirage-on hiába kezdtek azon az oldalon, amelyiken szerettek volna, csak 4 kört tudtak összehozni. A vége 16:7, teljes vereség.

Inferno már jobban ment, itt hosszabbításban dőlt el a győzelem, de a végén ismét a FaZe nevetett. NiKo elképesztő formában irányít, és mellé még +21-es K/D-ra is van ereje.

A folytatásban tehát az Astralis a mousesports ellen kell, hogy bizonyítson. Világelsőként nem igazán engedhetik meg maguknak, hogy 2 online botlás és egy LAN-os gyengébb szereplés után az IEM is kicsússzon a kezükből.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva