Fortnite

Újra a meme-vonaton az Epic Games! – Megjöttek a v6.31 legújabb leakjei


Ezúttal nem maradtunk leakek nélkül.

Az előző héten olyan aprócska tartalomfrissítés érkezett, hogy nem fértek bele új Item Shop tartalmak. Szerencsére két hete rendesen feltöltötte a “tárolót” az Epic, az új tartalmak egészen eddig probléma nélkül kihúzták. Ám mostanra már a rejtett Nara skint is ellőtte a kiadó, így szükséges volt a v6.31-gyel egy teljesen új ciklust indítani. S ahogy az várható volt, érkezett is az új szórás!

 

Kezdetnek itt van például egy új duó, a Fortnite-ban jól ismert férfi és női modellel. A két skin egyértelműen a csöndes, taktikai akció kedvelőinek készült, van ugyanis éjjellátó szemüvegük, valamint Camo köpenyük. A forrásfájlokban találtak hozzájuk illő táskákat is, a két táskamodellt szintén az FNBRLeaks Twitter oldalnak köszönhetjük!

 

Négy új Emote is elbújt az új fájlok között, ezek a Saxophone, Mime, Showstopper, valamint ScoreCard névre hallgatnak. Az Emote-ok ikonjait szintén előkaparta az FNBRLeaks rezidens adatbányásza.

 

Amit viszont nagyon várunk, hogy az Epic Games megvalósítsa az elmúlt fél év legnagyobb internetes meme-ét, a molylepke (Moth) skint! És végre a v6.31-gyel megérkezett az első nyom arról, hogy tényleg érkezni fog!

A forrásfájlokban megjelent ugyanis egy teljesen új Harvesting Tool, ami egy lámpa!

 

Nagyon reméljük, hogy erre még hamarosan rákontráz egy Moth Outfittel a kiadó, őszintén szólva azt se bánnánk, ha ez is egy rejtett skinként érkezik majd, mint a Tender Defender, vagy a Nara néhány nappal ezelőtt, készek vagyunk kiüríteni a pénztárcánkat érte!

Az egyik leghíresebb Moth meme

UPDATE: Megérkezett a ritkasága, megnevezése és a modellje az új skin duónak. Bemutatkozik Insight és Longshot!

 

 

Ezt láttad már?

Új shotgun, valamint egy halom egyensúly változtatás érkezett – Éles a v6.31!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva