League of Legends

Perkz ezúttal túllőtt a célon – Szinte már biztos, hogy Caps a G2 játékosa


Sokan támadják a G2 az idei előszezonban, de őszintén szólva a srácok tesznek is érte.

Az egyik legkaotikusabb előszezon pletyka Európában a G2-ról szól. Amikor elstartolt az átigazolási időszak és elkezdtek felszabadulni a játékosok a szerződések alól, szinte senki sem akarta elhinni azt, ami most úgy tűnik valósággá válik. Már két éve tart a nagy mides rivalizálás Caps és Perkz között. Előbbi a Fnatic-ot erősítette, másik a G2 kiválóságaként került a köztudatba, mindkettő kétségtelenül a két legjobbnak van jelenleg is elkönyvelve a régióban. Ám úgy néz ki 2019-ben nem folytatódik a harc, ugyanis nagy valószínűséggel ugyan abban a csapatban fognak szerepelni az LEC első idényében. Na de hogyan lehet két mides egyszerre a pályán? Egyszerű, az egyik posztot vált!

 

Az elsőre hihetetlennek hangzó pletyka arról szólt, hogy a G2-nak sikerült megszereznie a Fnatic-kal világbajnoki második helyet szerző Caps-et, Perkz, az aktuális G2 mides pedig az alsó ösvényen, Marksman pozícióban folytatja. A szürreálisnak tűnő pletyka akkor kezdett valósággá válni a közösség szeme láttára, amikor meglátták, hogy Perkz tényleg kizárólag lövész karaktereket játszik a felhasználóján már egy huzamosabb ideje. Ezek után érkezett a következő pofon a kétkedőknek, a G2 ugyanis szerződtette Mikyx-et, Perkz duópartnerét. Majd mindezek tetejébe érkezett a Fnatic hivatalos bejelentése, Caps nem hosszabbított szerződést, elhagyta a narancs-feketéket.

 

Sam Mathews, a Fnatic tulajdonosa kicsit rosszmájúan, de úgy köszönt el Caps-től hivatalos Twitter fiókján, hogy külön kiemelte, sok sikert kíván neki a G2-ban. A hivatalos bejelentésre még várni kell, de Perkz legutóbbi Twitter bejegyzésével karöltve, szinte biztos, a hihetetlennek vélt pletyka teljesen igaz!

Perkz Twitteren bejelentette, nem kapott helyet egy LEC-ben induló csapatnál sem, mint kezdő mides. Ez azt jelenti, hogy Caps fogja átvenni a helyét a csapatnál, ő pedig sikeresen pozíciót vált, s kezdő lövészként fog operálni a G2 színeiben, az újonnan igazolt Mikyx mellett.

Mindez egy szellemes vicc lenne, ám sajnos az ilyen jellegű bejegyzések egyre sűrűbben látnak napvilágot. Perkz hátradőlhet a karosszékében, mert olyan helyzetben van, hogy szinte bárki kapva kapna az alkalmon, hogy szerződtesse, mások viszont elveszítik a munkájukat, vagy a teljes karrierjük dől be, amikor ilyen hangvételű és témájú bejegyzéseket kell írniuk. Persze mondhatjuk, hogy a meme-eket alapvetően nem az érzékeny embereknek találták ki, de talán ezúttal túllőtt a célon a horvát klasszis. Van jobb módja is az ilyen típusú bejelentéseknek.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva