Counter Strike

Megvolt az első G2 vs. Vitality rangadó, a WESG kvalin esett sor a nagy találkozásra!


Régóta várjuk már, hogy megtudjuk ki a legjobb francia csapat jelenleg.

Az októberben alapított csapat most találkozott először a másik nagy francia együttessel, a G2-val. Nagy riválisok lesznek a jövőben, ha csak a G2 fel nem oszlik addig, ugyanis mostanában nem jönnek az eredmények, igaz most újítottak be két új játékost. A tét sem volt kicsi, az észak-nyugat-európai kvalin ez a két ötös vívta a döntőt, az első pedig 1 spotot szerzett a 2018-as WESG-en, Kínában. Most lejjebb vitték az összdíjazást, az eddigi 1,5 millió $ helyett jövő tavasszal “csak” 890 000$-t osztanak szét a legjobb nyolc között. Tavaly az első helyezett nyert 875 000$-t zsebelhetett be. Mindkét oldalon voltak szép jelentek, de talán kennyS pisztolyos 4k-ja volt a legszebb, majdnem ace is lett belőle:

A mérkőzés három pályára nyúlt, a Vitality csúnyán kikapott Nuke-on, mindössze öt kört tudtak összekaparni. Mirage-on is elkapta őket a G2, így a trónfosztás még hátra van.

Érdekes adat, hogy 7 clutch-ból 5-öt megnyertek ZywOo-ék, bár most a fiatal skillgép nem lett csapata legjobbja, 1 killel maradt le apEX mögött. Az első csatát tehát a G2 nyerte, de elég ígéretes a Vitality játéka is, a következőnél meglesz az esély visszavágni!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva