Fortnite

Káosszal kezdődött, ám gyorsan javítottak mindent – Megborította a Burst AR távozása a játékot


Érdekes meneteket játszhattunk közvetlenül a Patch megjelenése után.

Ha közvetlenül a v7.10 harmadik tartalomfrissítésének megjelenése után játszottál, tapasztalhattál egy igen érdekes rendszerhibát. Mint az a hivatalos frissítésjegyzékből kiderült, a Burst Assault Rifle szürke, zöld és kék kiadása kikerült a játékból, csak az Epic és Legendary ritkaságú FAMAS maradt a Fortnite-ban. Mindezek mellett eltávozott a Six Shooter is, amelyet a közösség közel ki nem állhatott, valamint visszatért egy régi kedvenc, a Dual Pistols.

A hiba kiváltó oka a Burst AR távozása volt, az Epic ugyanis valamint határozottan benézett. Sikerült a fegyverek előfordulási arányát összesíteni és elszórni az Epic és Legendary FAMAS között. Így egy rövid ideig szinte csak ezt a fegyvert találhattuk mind a földön, mind pedig ládákban. Szerencsére volt olyan közösségi tag, aki mindezt megörökítette, íme egy röhejes montázs AstroBreezy játékmenetéből:

 

Guess I’ll just learn to use it.. from r/FortNiteBR

A problémát körülbelül fél óra alatt észre is vette az Epic és villámgyorsan készítettek egy hotfixet, ami azóta már éles és minden a legnagyobb rendben pörög.

Ha már a legújabb frissítésnél tartunk, a Fortnite: Battle Royale legújabb fegyvere, a Suppressed Sniper Rifle pont annyit tud, mint amennyit előzetesen elvártunk tőle. Egy hang tompított Bolt Action, ami pont ugyan úgy működik, mint a “hangosabb” testvére. Nem oszt nem szoroz a jelenléte, még mindig nem gondoljuk, hogy indokolt volt a fegyver megjelenése.

 

Suppressed Sniper Rifle gameplay from r/FortNiteBR

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva