Counter Strike

S1mple lassan 14 000 óra CS:GO-nál jár, az utóbbi 6 év 25%-át játékkal töltötte


Elképesztő elhivatottságot mutatnak s1mple számai, nem hiába lett 2018 legjobb játékosa.

2018 legjobb játékosa nem is lehetett kérdés, hogy az ukrán csodagyerek lesz. S1mple ott is MVP címet kapott, ahol nem nyert a csapat, és egészen elképesztő statisztikákat hozott egyénileg. Rengetegen találgatják, vajon mi lehet a titok egy ilyen embertelen teljesítmény mögött? Ösztönös tehetség vagy szorgalmas gyakorlás? A válasz talán az lehetne, hogy mindkettő egyszerre. S1mple ugyanis tényleg sokkal jobb reflexekkel és gondolkodással rendelkezik a legtöbb profinál, egyszerűen a vérében van a játék. Ugyanakkor nem dől hátra, kőkeményen gyakorol még ennyi év múltán is.

S1mple saját bevallása szerint 2013-ban kezdett CS:GO-zni, vagyis immár 6 éve játszik. 6 éve ez a játék az éjjele és nappala, és ezt nyugodtan veheti mindenki szó szerint.

S1mple ugyanis lassan eléri a 14 000 játékban töltött órát a CS:GO-val.

Bár s1mple újabban elrejti profiljáról az óraszámmal kapcsolatos infókat, egy ismerőse megosztotta a nagyvilággal az ukrán zseni aktív statisztikáit. Egészen pontosan 13 881 órája van, ami 578 napnak fele meg. Ez picivel több, mint másfél év nonstop CS:GO-t jelent. Ha belegondolunk, s1mple 21 életévéből nem is olyan sok az a 1,5 év.

De ha belegondolunk, hogy mindössze 6 éve játszik a játékkal, máris más dimenzióba kerül az a 1,5 év. Az elmúlt 6 év 25%-át a játékkal töltötte, átlagosan 6 órát minden egyes nap.

Ha ez nem elhivatottság, akkor semmi!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva