PUBG

“Játékos vagyok, nem pénztárca! – Még WackyJacky is kiakadt a BattleStat fegyver miatt


Ezt nem biztos, hogy átgondolták a PUBG Corp.-nál.

A PUBG Corp. fejlesztői most tényleg mindent beleadtak ezzel a 25. frissítéssel, ám valami mégsem tetszik a játékosoknak, ez pedig a BattleStat esési esélye. Hiába hozták be az új fegyvertípust, nagyon úgy tűnik, hogy ennek használata csak a gazdagok kiváltsága lesz első körben. Emiatt emelte fel a hangját WackyJacky több ízben.

“Az új AKM BattleStat skint egy LEZÁRT ládába tették, az esési esélye pedig 0,16%, ez egy katasztrófa! Nem érzem úgy, hogy túlzásba vinném, hogy milyen szerencsétlen eset ez. Egy játékos vagyok, nem csak egy pénztárca!”

A 0,16%-os nyitási esély tényleg elég botrányosan hangzik, viszont épp ezért lesz magas az ára a fegyvernek. A probléma azzal van, hogy a bejelentés ellenére csupán 1 BattleStatos fegyvert hoztak be az új ládával, így mesterségesen magasan tudják tartani az árát. Dangerdad137 végzett is egy gyors számolást, aminek az eredményeképp kijött, hogy 433 kulcs kell ahhoz, hogy 50 % eséllyel nyissunk egy BattleStates AKM-et. Abban az esetben, ha biztosra akarunk menni és 90%-ra akarjuk emelni az esélyeinket, akkor már 1438 kulcsra van szükségünk.

Mivel nálunk 2,5 $-ba kerül egy kulcs, így 1082,5 dollárba, azaz 303 ezer forintba kerül a 433 kulcs, ha pedig biztosra akarunk menni, akkor 1 millió forint értékben kell kulcsra beruházni, ami azért nem gyenge. Persze az is igaz, hogy semmi pluszt nem ad a skin, azon kívül hogy vagány ezzel aprítani. Mondjuk azon a számlálón csiszolhatnának még, mert most inkább egy villanyórára emlékeztet.

Ezt láttad már?

Egy prémium loottal teli titkos barlangrendszert fedeztek fel Vikendin

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva