Fortnite

Ninja a lista aljára se fért fel! – Íme a 20 legjobban kereső Fortnite játékos


Félelmetes pénzeket keresnek egyesek a Fortnite-tal.

Az Epic Games egyre komolyabban veszi a Fortnite esport fejlesztését, komoly reformok és igazán hatalmas versenyek vannak betervezve 2019-re. Ennek apropóján utánanéztünk, hogy kik azok a játékosok, akik eddig a legtöbb pénzt gyűjtötték össze a Fortnite versenyekből.

Holott Ninja a legismertebb és legnézettebb Fortnite streamer a világon, versenyteljesítménye sosem volt kimagasló, így sokak számára meglepő lehet, de még csak a Top 20-ba sem fért bele, nemhogy a leges legjobbak közé. (Persze ettől még valószínűleg ő keresi a legtöbbet egy évben a Fortnite streamerek közül.)

Ami viszont nem meglepő, hogy a Top 20-at a profi klubok igazolt játékosai dominálják, képviselteti magát a toplistán a Solary, a Team Liquid, valamint többek között a FaZe Clan is.

Ez utóbbi igazolt játékosa Tfue, aki sokak szerint a világ legjobb Fortnite játékosa. Nos, ha azt nézzük, hogy mennyi pénzt gyűjtött a versenyeken és azokon milyen eredményekkel zárt, nem igazán tudnánk veszekedni az őt támogató közösséggel, a számok alapján ugyanis egyértelműen ő a legjobb Fortnite profi jelenleg.

A Dexerto listája a Top 20-ról – 2019.01.24.

Már a huszadik helyen pihenő német játékos, Kamo is egy félelmetes, 140.000 dolláros összjövedelmet tud felmutatni a tavalyi versenyekből, ami forintba átváltva közel 40 millió forintnak felel meg! Ezt az összeget Tfue első helye megháromszorozza (közel megnégyszerezi), a FaZe kiválósága hivatalosan versenyekből összesen 130 millió forintot lőtt össze magának.

Félelmetes mennyiségű pénz van a Fortnite-ban jelenleg, s ez a hype úgy tűnik még egy ideig biztosan nem fog leülni, az Epic Games Battle Royale-ja ugyanis töretlenül vezeti a legjátszottabb videojátékok listáját. Arról nem is beszélve, hogy a tavalyi évet kétszer annyi bevétellel zárta a Fortnite, mint a szintén Free to Play League of Legends.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva