Counter Strike

“Well played legend” – Neymar lassan élő CS:GO reklám lesz


A brazil futball zseni 42 millió követő előtt szurkolta végig az amerikai Minort.

Neymarról régóta tudjuk, hogy elkötelezett CS:GO rajongó és FURIA szurkoló. Ami nem is csoda, hiszen a FURIA elnöke Neymar közeli barátja, innen a kapcsolat. A brazil középcsapat az utóbbi időben szépen erősödött a nagyok árnyékában, és a mostani Minoron jó eséllyel szállt harcba a Major matricákat jelentő Top24-es csoportkörért.

Az izgalmakat a jelenleg sérüléssel bajlódó PSG csatár is figyelemmel követte.

“Irány a Major, már nincs sok hátra! Hajrá fiúk!” – írta Neymar a Minor utolsó napja előtt. Az utolsó meccsen múlt ugyanis, hogy a FURIA, vagy az EnVy lesz a második továbbjutó az NRG mögött?

Az üzenet a FURIA játékosokhoz is biztosan elért, de jött rá 11 000 kedvelés és 1200 újraosztás is világszerte. Ennél jobb reklám talán nem is kell a CS:GO esport részének. Egy ilyen szívből jövő buzdítás ezrek figyelmébe ajánlhatja a profi esportot, és annak izgalmait.

Természetesen a FURIA győzelme utáni Tweet sem maradhatott el, erre pedig már karrigan is válaszolt. Még akkor is, ha nem egészen neki szólt a gratuláció.

Neymar szurkolása alatt tehát szépen összeért a sport és az esport világa, 42 millió ember láthatta, ahogy Neymar CS:GO meccsen szurkol. Sőt, ehhez még bőven hozzávehetjük azt a 110 millió embert, akik Instagramon követik Neymart. Az már összesen egy 150 milliós tömeget elérő reklám a játéknak! Hiszen ha már Neymar szurkol, akkor minden felületen szurkol.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva