Counter Strike

KEEVagyte? A német srác elképesztő átalakuláson ment át az utóbbi egy évben!


Kiváló inspiráció lehet ez mindenki számára. Hiszen ha neki sikerült, miért ne jöhetne másnak is össze?!

A gamerekkel kapcsolatban sajnos még mindig rengeteg sztereotípia él az emberek fejében. Sokan például a South Park WoW-os részében megismert kövér, napfényt nem látó, állandóan a gép előtt ülő kockákként képzelik el őket.

Gondolatmenetükből az következik, hogy aki ezzel versenyszerűen foglalkozik, az még ennél is rosszabb állapotban van.

A valóság azonban nem ennyire sötét. Elég ránézni akár a freakzoid féle Cloud9-ra, vagy az Astralis-ra, és mindenkinek lejön, hogy egy esportolónak fizikailag is a toppon kell lennie. Nem hiába van már szinte minden nagyobb csapatnak komoly edzésterve, és konditermek a gaming házakban.

Vannak persze elhízott versenyzők is, ez nem vitás. A profi esportolói légkör azonban bennük is képes felébreszteni az igényt a változásra. Ám ehhez a változáshoz, a teljes életmódváltáshoz nagyon komoly akaraterő és kitartás kell.

Erről tett bizonyságot a német játékos, Kevin “keev” Bartholomäus, aki közel egy év alatt elképesztő átalakuláson ment át fizikailag.

Keev lassan egy éve tartalékos a BIG-nél, így talán valamivel több ideje volt edzeni. Ez azonban még mindig elképesztő eredmény, egészen rövid idő alatt. Rendkívül inspiráló lehet sokaknak, akik hasonló helyzetben vannak, mint keev korábban. A játékos Twitterén rengeteg profi társa, médiaszervezet gratulált neki:

A profizmus belülről fakad, melynek része a saját életmódunkkal szembeni igényesség is. Keev újabb komoly lépést tett ezen az úton, csak gratulálni tudunk a hatalmas változáshoz.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva