Counter Strike

A győztes csapat kört is alig vesztett a Legion Honvéd Series öregfiúk gáláján


Sem 1.6-ban, sem CS:GO-ban nem tudták megszorítani a győztes csapatot, a torna legizgalmasabb meccsét Trainen játszották.

A Legion Honvéd Series első állomásaként öregfiúk gálameccseket rendeztek Honvéd Esport Akadémia főhadiszállásán, 4 veterán csapat meghívásával. A 100 000 forintos, kizárólag jótékony célra felajánlható fődíjért az alábbi csapatok indultak csatába:

  • Team RankeR: RankeR, Phoe, Flavius, kezai, millAh
  • Team KODIAK: KODIAK, anFy, BЗA$T, FLegby, Cobain
  • Team zuGee: zuGee, t0m0_R, smilee, nkRRRR, tiger
  • Team ziTi: ziTi, claytoN, kol1br1^, AmarU, Jet_Pack

A versenyre négy olyan mapot választottak a szervezők, ami 1.6-ban és CS:GO-ban egyaránt népszerű, és a csapatok mindkét játékban összemérték tudásukat. A régi emlékek és a játék legújabb verziója tehát egyszerre döntött a győzelemről, ha 1:1 lett a végeredmény, akkor természetesen a jobb körarány számított.

Team zuGee vs. Team RankeR (első elődöntő)

Az első összecsapásnak Dust2 adott helyet, és zuGee csapata rögtön az elején egyértelművé tette, ők bizony parádézni jöttek ma ide. 1.6-ban 16:0-t kapott tőlük RankeR és csapata, és CS:GO-ban is csak egy picivel lett szorosabb. 16:3-ra behúzták ezt is tigerék és rekord idő alatt a döntőbe lőtték magukat.

Team KODIAK vs. Team ziTi (második elődöntő)

Amennyire sima volt az előző meccs, annyira szoros lett a második elődöntő. A pálya Train volt, ami mindkét csapatnak erős mapja mindkét játékban. Ezt bizonyította is a játék képe, végül 16:13-ra ziTi-ék tudtak nyerni, a kapitány egy utolsó körös 1v1-énél szinte felrobbant a helység a hangzavartól.

Jöhetett a CS:GO meccs, ahol azonban fordult a kocka, és ha kicsivel is, de KODIAK-ék mozogtak jobban. A Jet_Pack vezette ötös egész szépen eljutott ugyan a bűvös 13 körig, de ennél tovább már nem sikerült lépniük. Így ez a meccs is 16:13-as végeredményt hozott, vagyis a körarány nem tudta eldönteni a továbbjutást. Erre az esetre a szervezők a CS:GO körök számát tekintették fontosabbnak, így végül Cobainék ötöse ment tovább.

Team RankeR vs. Team ziTi (bronzmérkőzés)

A pálya ezúttal Nuke volt, rögtön egy vastag meglepetéssel. RankeR-ék 1.6-ban végre magukra találtak a zuGee-ék elleni kiütés után és Terror oldalon produkáltak elképesztően erős első félidőt. 11:4 után már csak idő kérdése volt, hogy CT-ben meglegyen nekik a map, végül 16:9 lett a vége.

CS:GO-ban aztán teljes fordulatot vett a meccs képe, ziTi-ék rákapcsoltak és állva hagyták ellenfelüket. 16:5-re behúzták a mapot és jobb köraránnyal a harmadik helyet is megszerezték.

Team KODIAK vs. Team zuGee (döntő)

Nem sok kellett hozzá, hogy az egész torna legsimább meccse legyen, de még így is meglepően könnyű finálé volt. 1.6-ban és CS:GO-ban egyaránt 16:2-es végeredményt ért el zuGee és csapata Infernón, amivel az öregfiúk gála abszolút győztesei lettek.

Négy mapon összesen 7 kört hoztak ellenük, ami egészen elképesztő erődemonstráció!

Gratulálunk mind a szervezéshez, mind a lebonyolításhoz a Honvéd Esport Akadémiának, az öregfiúknak pedig az izgalmas, vagy éppen sima meccsekhez.

Reméljük látunk még hasonló gálákat itthon, szuper élmény volt!

Forrás: KODIAK

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva