Apex Legends

Apex Legends hősbemutatók: Bangalore


Válassz fegyvert, úgy is legyőzlek vele!

Kicsit több mint egy hete jelent meg az Apex Legends, az EA megmentője és a battle royale műfaj legújabb királya. Kezdetben 6 hőssel játszhatunk, ez a szám 8-ra bővíthető játékon belül kiérdemelhető kredit segítségével. Ezek közül az egyik…

…Bangalore

Bangalore igazi neve Anita Williams. Katona családba született, ahol a szülei, és a 4 idősebb testvére is a seregben szolgált.

Az egyetlen kadét volt, aki darabokra tudott szedni egy Peacekeepert, beleszerelt egy Precision Choke-ot és újra összeszerelte a fegyvert. Mindezt 20 másodperc alatt. Bekötött szemmel.

3 évvel korábban Anita és testvére Jackson küldetésre indultak. A misszión csapdába lettek csalva, és elvesztették a kapcsolatot a bázissal. Jackson amíg tudott, segített hősünknek, hogy elmenekülhessen. Most a korábban szerzett fegyveres és harci tapasztalataival csatlakozott az Apex játékokhoz, hogy pénzt gyűjtsön. Abban reménykedik, hogy egyszer újra találkozhat a családjával.

Képességei:

Passzív képesség – DOUBLE TIME: Bangalore gyorsabban kezd el futni, ha sprintelés közben rálőnek. Ez által könnyebben érhet fedezékbe, vagy egyszerűen elfuthat a lövések elől.

Taktikai képesség – SMOKE LAUNCHER: Nagy hatótávolságú füst bomba, mely sebezni is képes Bangalore ellenfeleit. Beérkezés után 3 irányba pattan, ez által egy füst falat generálva. Agresszív és passzív játékstílusban is jól használható.

Ulti – ROLLING THUNDER: Nagy erejű légi csapást hív, mely nagy területen csapódik be, jelentősen lelassítva, és sebezve ellenfeleit.

Ő tehát Anita Williams, más néven Bangalore. Elég sokak állítják, hogy a legerősebb karakter, mások szerint pedig épp az egyik leghasznavehetetlenebb. Az biztos, hogy rendkívül megosztó. Ti szoktatok vele játszani?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva