Gaming

Tévedésből rossz helyre mentek a képek, a mélyen vallásos nagyi egyből kiakadt


Amit Jessica Nigri aláírt rajongói képnek szánt, leginkább csak félreértést eredményezett.

Mindig megkapjuk, hogyan jönnek ezek a cikkek a gaminghez? A mostani sztorinál könnyű dolgunk van ennek magyarázatakor, Jessica Nigri ugyanis egy elismert cosplayer a gamerek között, vele és cosplayer munkásságával kapcsolatos a mostani sztori. Instagramon 3,6 millió követővel bír, leginkább lenge ruházatokban szeret pózolni, a követők legnagyobb örömére. Volt már ott Tracer, Mercy és Zelda cosplay is:

Legutóbbi bejegyzésében egy vicces történetről számolt be egyik rajongója kapcsán, melynek komoly tanulsága is van.

Ha egyszer elköltözöl otthonról, ne felejtsd el az új címedre átírni a régi regisztrációkat is!

Történt ugyanis, hogy egy felháborodott nagymama papírt és tollat ragadt (szó szerint), és jól elküldte a cosplayert a fenébe. A dedikált rajongói képeivel együtt.

“Jessica Nigri részére!

Kérem hagyja abba elképesztően illetlen képeink küldözgetését. A címzett ugyan a legkisebb fiam, aki már elköltözött, én viszont egy 69 éves, mélyen vallásos hölgy vagyok. Mivel 12 órányira lakik, a fiam felhatalmazott, hogy bontsam fel a hozzánk érkező leveleit, hátha valami fontos érkezne a régi címre. De a maga képei EGYÁLTALÁN nem fontosak, ne küldjön több ilyet a házamhoz! Ami ugyanis nem fontos, azt összetépem.”

A cosplayer munkásságát elnézve képzelhetjük, tényleg nem lehetett sok ruha azokon az aláírt képeken. Jessicának azonban rettenetesen tetszett az üzenet, be is keretezte otthon. Illetve végre megoldódott az a rejtély is, miért zaklatja egyik rajongója, hogy nem kapja meg a képeket, amiket a cosplayer küld neki.

A tanulság tehát továbbra is, saját és családunk érdekében, írjuk át azt a fránya levelezési címet, ha már elköltöztünk!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva