Hearthstone

Beindultak a találgatások a teaser kapcsán – A közösség a jók és a gonoszok összecsapását várja


A közösség nagy reményekkel várja az új kiegészítőt.

Tegnap este megérkezett az első kedvcsináló az új Hearthstone kiegészítőhöz, mely a “The Fortune Teller” nevet kapta:

A közösség fantáziája természetesen egyből beindult, hisz a boszorkányt már láttuk a Whispers of the Old Gods kiegészítő teaserében is.

Volt olyan, aki párhuzamot vont a kiegészítők terén és a Whispers of the Old Gods 2.0-át várja közte egy új mechanikával, a próféciával, melyre a videóban is szereplő gömb és jóslás utalt.

Az biztos, hogy köze lesz a jósgömbhöz a tematikának, ugyanis a hátlapok egyikén is ezt látjuk:

Egyik kedvenc teóriánk ez:

Mivel ugye a kiegészítőket együtt teszteli a Blizzard, ezért a játékos azt tippeli, hogy az első egy gonosz csapat összegyűjtéséről szól, ahol minden class kap egy legendary-t, mely egy ikonikus gonosztevő a régi lapok közül. A második kiegészítő ugyanezen vonalon haladva a hősöket hozza el, a harmadik pedig egy összecsapás kettejük között. További találgatásokba is belement: lesz 1-1 kulcsszó – egy a gonoszoknak, egy a hősöknek – a harmadik szettben pedig kiválaszthatjuk, hogy melyik oldalon harcolunk.

Nem ő az egyetlen, akinek élénk a fantáziája, a következő komment is egy hasonló vonalat emleget – itt még a kiegészítő nevét is “tudni véli”, mely a Villains of Violet Hold nevet kapta:

Ez a tematika eléggé tetszetős lenne – reméljük, hogy a Blizzard hasonlóan gondolkodott és egy ilyen összecsapás vár ránk idén!

borító

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva