Fortnite

Miénk a döntés? A közösség szavazhatja meg a Fortnite Ranked módját


Egy Epic Games által kiküldött kérdőívben, egy év után újra hivatalos jelet kaptunk a Ranked mód érkezésére.

A Fortnite Ranked érkezése már régóta beszédtéma a közösségen belül. A játékosok érthető okokból támogatnák a skill alapú meccseket, ezzel ugyanis javulna a játékélmény. Hiszen ha egy meccsre csak hasonló MMR (Matchmaking Ratio) értékkel bíró játékos kerül be, izgalmas meccset játszanak a hasonló skill miatt. Nem lóg ki se fölfelé, sem lefelé senki, vagyis jobb élmény lesz minden meccs.

A fejlesztők 2018 februári posztjukban már kijelentették, tervben van a skill alapú Fortnite Ranked rendszer.

Azóta azonban semmi nem történt, egészen a “Share the Love” eventig, ami teljesen megfelelt a Ranked elvárásainak. A február végén lezárult event pozitív fogadtatása után most az Epic felmérést tart a közösség tagjainál, továbbra is szeretnék-e a Ranked rendszert.

Egy jelenleg is futó, játékosoknak kiküldött kérdőívben ugyanis felbukkant az alábbi kérdés: “Egyetértesz-e azzal, hogy a Fortnite BR-be el kellene különíteni az új és a tapasztalt játékosok meccseit?”

Az Epic Games rendszeresen készít ilyen kérdőíveket a játékosok visszajelzéseinek felmérésére, de ez a kérdés először bukkant fel közöttük. A nyomás ugyanis egyre nagyobb az Epic Games vállán, hiszen a közelmúltban több híres streamer, és a játékosok tömege is kampányolni kezdett a Ranked mellett.

Egy évvel azután, hogy megemlítették bekerülését, ideje lenne tényleg betenni a játékba!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva