Apex Legends

Minden 100. játékos csal az Apex Legends-ben, de innentől ez már csak javulni fog


A hardveres bannolás és az ingame report rendszer reméljük tovább javítja ezt az arányt.

Szinte minden hétre jut egy csalókkal kapcsolatos hír a Respawn fejlesztőinek, az Apex Legends kapcsán. A csapat ugyanis már az elején kijelentette, ebből a játékból nem lesz csalóparadicsom, kőkeményen küzdeni fognak a szerverek tisztán tartása mellett.

Négy és fél hét alatt már 355 000 kitiltásnál jártak.

Azóta pedig ismét szintet lépett a védelmi rendszer, megérkezett ugyanis az ingame report rendszer is az Apex Legends-be. A régóta várt funkciónak hála mostantól a játékosok is jelezhetik a fejlesztőknek a gyanús ellenfeleket, így segítve munkájukat a tisztogató hadjáratban. Ezzel párhuzamosa a cég továbbá azt is bejelentette, már 500 000 bannolásnál járnak a csalókkal vívott harcban.

Egyszerű tehát kiszámolni, hogy ha a játék nemrég érte el az 50 millió letöltést, akkor a felhasználók közül minden 100. accountot már csalás miatt kitiltottak.

Az ingyenesség miatt persze semmibe nem telik új accountot csinálni és visszajönni, ennek kiszűrésére vezették be a hardveres bannolást. A rendszer fél óra alatt felismeri a korábbi csalók új accountját és azonnal bannolja.

Az tehát, hogy minden 100. account egy csalóhoz tartozik, sajnos tény. De ha belegondolunk, az azért nem olyan sok! Ezzel az Apex még mindig a tisztább játékok közé tartozik, ahol ez a szám a jövőben inkább csak csökkenni fog, mint nőni. Az Anti-Cheat és a report rendszer elkapja, a hardveres bannolás pedig távol tartja a csalókat.

Mindezt alig másfél hónap alatt!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva