Fortnite

“Felejtsétek el a népszerű játékokat” – Ninja elárulta, szerinte mi a siker titka


A világhírű streamer adott pár tanácsot a jövő sztárjainak.

A 27 éves Tyler Blevins tudja miről beszél, hiszen saját bőrén tapasztalta meg, mi kell a Twitch sikerhez. 18 évesen profi Halo 3 játékosból lett streamer, H1Z1 és PUBG közvetítései után az igazi áttörést a Fortnite érkezése hozta el neki.

Éppen ezért gondolja új, hogy sosem szabad a sikeres játékokkal streamer karrierbe kezdeni:

“A kezdő streamerek jobban teszik, ha nem a legnépszerűbb játékokat kezdik közvetíteni Twitch-en. Kezdjék inkább Rainbow Six: Siege-el, vagy CoD-al, vagy bármivel kivéve a LoL és a Fortnite. Olyan játékokkal, ahol nem tart órákig legörgetni a 100 nézős streamekig.”

Ez azonban csak a felkészülés, az igazi munka akkor jön, ha kijön egy új játék.

“Amint a következő nagy név piacra lép, egyből átválthatsz az új slágerre. A követőid fele kb biztosan a néződ marad, és annyival már elkezdheted felépíteni magad.”

Bejáratott modell, aminek rengeteg külföldi és hazai stream is köszönheti sikerét. Számos olyan példát láttunk már (akár Ninját, akár KriszhAdvice-t említhetjük), ahol egy alacsony nézettségű streamből egy új játék csinált hatalmas sztárt. Ninja tehát nem a levegőbe beszél, aki streamer karrierben gondolkodik, érdemes tenni egy próbát a fent látott modellel.

  

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva