League of Legends

Végre könnyítik a rendszert? – A Riot Games új Prestige Point gyűjtő lehetőségeket jelentett be


Hallgatott a közösségre a Riot, könnyítenek a Prestige rendszeren.

Hónapok óta kritizálja a Prestige-rendszert a közösség, ám most úgy tűnik valamennyire könnyít mindezen a Riot. Bejelentettek egy új lehetőséget, amivel a jövőben Prestige Pointokhoz, s ezeken keresztül Prestige Skinekhez juthatunk.

Minden egyes alkalommal, amikor a Riot Games egy nagyobb, kliensen belüli eseményt rendez, az Event Shopban lehetőségünk lesz egyszeri alkalommal 100 Prestige pontot vásárolni. Ez már egy fokkal jobb lehetőség, mintha csomagok vásárlásával kéne feltornásznunk a pontjainkat 100-ra, hogy utána végre kiválthassuk a hőn áhított skint. Valamivel ugyan kényelmesebb, ám még így is borsos lesz a kinézetek ára, a token csomag valamivel drágább lesz, mint az Event Skin ára. Hogy ez egészen pontosan mit is jelent, azt majd csak az első lehetőség során fogjuk meglátni, ám egy biztos, a pénztárcánk így sem lesz boldog, ha ki kell magából köhögjön egy Prestige csomagot.

K/DA Ahri – Prestige Edition

Sőt, ennek okán az Event Pass-okat is bővíti a kiadó, a bérletekkel megnyitott küldetések mellé érkeznek a Milestone missziók, amikért további Prestige pontokat kaphatunk, ha teljesítjük őket. Ez azoknak a játékosoknak fog kedvezni, akik nem tudnak rövid idő alatt kifarmolni egy Prestige skint, így kapnak egy hosszútávú lehetőséget a megnyitásukra. (Lényegében egy Gemstone rendszer csak Prestige pontokkal.)

Az új pontgyűjtő lehetőségeket a hivatalos League of Legends fórumon jelentették be, a tegnapi nap bemutatott K/DA Evelynn megjelenésekor még nem fog élni a rendszer, ám néhány hónapon belül biztosan kiélvezhetjük majd az új Prestige-rendszert.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva