Counter Strike

Kész ez az ember! Dosia ingyenes Jägermeister automatával nyitotta meg saját autómosóját


A profi CS:GO játékos első saját vállalkozása rögtön ütősre sikerült.

Azt szinte minden profi tudja, hogy profi esport karriere a 30-as éveiben biztosan véget ér. Több példát is láttunk már arra, hogy valaki 32 évig is kihúzza akár a legmagasabb szinten, de utána már csak lefelé megy a teljesítmény.

Ez magyarázható egyrészt fizikai indokokkal is, mint a reflexek lassulása vagy a koncentrációs készség romlása. De emellett ott van a család és a gyereknevelés kérdése is, ami miatt sokan önként szállnak ki az esport versenyek terhei alól.

Dosia, a CS:GO világ sexgod fenegyereke egyelőre se nem lassul, se nem babázik, de a CS:GO utáni életre máris megkezdte a felkészülést. Megnyitotta első saját vállalkozását, egy autómosót:

“Hogy miért pont egy autómosó? Azért, mert erre minden autótulajdonosnak szüksége van. A kocsidnak jól kelle kinéznie, ez nem is kérdés. A piacot tanulmányozva pedig kiderült, hogy egy jól jövedelmező biznisz.” – indokolta választását Dosia.

A sexgod persze nem hazudtolta meg magát, a várakozó ügyefeleknek bekészített egy lazuló szobát és egy ingyenes Jägermeister automatát is.

“Az ittas vezetést elítéljük, de az utasok bátran beverhetnek egy felest. A menedzser persze odafigyel, hogy ne ingyen berúgni jöjjön ide senki, de egy feles mindenkinek jár.”

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva