Counter Strike

Csak egy maradhat! Döntőjéhez érkezett a Gamerwings Középiskolai Esport Kupa


Április 13-án Komáromra figyelnek a magyar sulik, itt rendezik az országos középiskolai LoL és CS:GO verseny döntőjét.

Igazi gamer Paradicsommá változik most szombaton a komáromi Kempelen Farkas középiskola, ahol egész napos esport és sport rendezvényre várják az érdeklődőket.

Bemutatók, kvízek, show meccsek, kipróbálható konzolok és minibajnokságok a helyszínen.

Sőt, a hetek óta zajló Középiskolás Esport Triatlon elnevezésű versenysorozat döntőjét is itt rendezik. A nevezett sulik két játékban, League of Legends-ben és CS:GO-ban mérhették össze tudásukat, telt házas jelentkezés mellett. Összesen 64 középiskola indult a versenyen, melybe határon túli intézmények is bekapcsolódtak, de mostanra már csak a két döntő van hátra.

Az április 13-ai rendezvényen mindkét finálé, a LoL és a CS:GO döntő is megtekinthető lesz a helyszínen, valamint online is. Az esemény zárónapját ugyanis élő közvetítésben izgulhatják végig az érdeklődők.

A kezdeményezés sikerén felbuzdulva a szervezők máris továbbgondolták a sorozatot, április végén máris indul a következő forduló. A nagy számú jelentkezés miatt itt már 64 helyett 128 iskola adhatja be nevezését a versenyekre.

És a dolog itt kezd majd izgalmas lenni, ugyanis amellett, hogy nőni fog a díjazás, a verseny is kiterjedtebb lesz.

A második fordulóban már nem elég esportban a legjobbnak lenni, az offline döntő mellett hagyományos sportokban és gondolkodtató feladatokban is összemérik tudásukat a magyar sulik.

Remek kezdeményezés, aki teheti feltétlen nézzen be az első Középiskolai Esport Kupa döntőjére, akár személyesen Komáromban, akár virtuálisan a közvetítés alatt!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva