Fortnite

Két új elemmel bővült a Falcon Clan Set – Már elérhetők az Item Shopban!


Két új elemmel bővült a játék egyik legújabb szettje.

Nagyot javult a mai nappal a Falcon Clan Set, ugyanis a két Epic ritkaságú skin mellé érkezett egy új, Legendary Glider, valamint egy exkluzív Wrap is.

Kuno és Kenji már egyszer megvásárolható volt az Item Shopban, ők mindketten 1500 V-Bucks-ért lehetnek a gyűjteményünk tagjai, ráadásul ajándék tematikus Back Bling is jár hozzájuk. A szett csákánya egy Uncommon kozmetikai tárgy, a Quickstrike, ami szintén elérhető a mai nap az Item Shopban 500 V-Bucks-ért.

Falcon Glider – Epic Games

Ám ez még nem minden, az említett szett ma két új elemmel bővült, megérkezett ugyanis a Falcon Glider, ami kérdés nélkül felkerült egyből a Fortnite legminőségibb Glidereinek listájára. Igazán stílusos a tárgy, ugyanis a karakterünk eredetileg egy kardot vesz elő zuhanás közben, majd mikor “kinyitná” az ernyőjét, a kard tokját elkapja egy sólyom és leereszti használóját a talajra.

Bandage Wrap – Epic Games

A szetthez hozzácsapott az Epic Games egy bandázsmintás Wrapet is, amivel egyébként egészen szépen fel lehet díszíteni a fegyvereinket. A Bandage Wrapet 300 V-Bucks ellenében lehet feloldani a mai nap az Item Shop kínálatai közül.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva