Counter Strike

FaZe győzelemmel zárult a legutóbbi Blast Pro, az Astralis csak negyedik lett


Közel egy éve nem történt ilyen: az Astralis nem fért fel a dobogóra egy LAN-on.

Hihetetlen sikerszéria bomlott meg Miamiban. A világelső, zsinórban két Majort nyerő Astralis régen látott rossz játékkal csak a negyedik lett a LAN-on, amivel megszakadt közel egy éves sorozatuk. 2019 januárjában és 2018 szeptemberében becsúszott nekik egy-egy második hely is LAN-on, valamint 2018 novemberében egy bronzérem. De ezen kívül minden LAN-t megnyertek a dánok.

Olyan versenyért, ahol ne állhattak volna dobogóra, egészen tavaly nyaráig kell visszamenni, 2018 júliusban fordult elő legutóbb ilyen.

A Blast Pro Miami során azonban újra megtörtént, hiszen a csoportkörben csak 4 pontot gyűjtöttek a dánok. A FaZe, Liquid és MIBR hármas után így csak a negyedikek lettek. Maga a verseny egyébként gyönyörű keretes szerkezetet kapott, az első és az utolsó találkozót is a Liquid és a FaZe játszották.

A csoportkörben a hazai szurkolóktól tüzelt Liquid még sima 16:5-ös csapást mért NiKo-ékra, a döntőben aztán szépen visszakapták. 16:6-ra nyerte az első mapot a FaZe, majd a másodikon 16:12-vel le is zárták a döntőt.

A torna MVP-je az irányítás mellett is remeklő NiKo lett, aki minden egyes meccsen 1.00-ás érték fölé lőtte magát. Átlagban 1.44-es értéket hozott a 7 mapon, megérdemelt MVP cím és megérdemelt győzelem a csapatnak.

Ritkán látni olyat mostanában, hogy egy LAN ne az Astralis-ról és valamelyik dán zseniről szóljon, de íme a ritka pillanatok egyike!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva