Fortnite

A World Cup kvalifikáción stream snipe-olták Ninját – A streamer szóhoz sem jutott


Ninjának kellett egy közel tökéletes kör, sajnálatos módon egy stream sniper állította meg.

Nem egyszerű a Fortnite streamerek élete, a játékos közösség ugyanis előszeretettel keseríti meg az életüket időről időre. Tfue nem egyszer kiemelte már, a játék legnagyobb gyengesége, hogy hemzseg a stream sniperektől. Ezek azok a játékosok, akik a streamerek élő közvetítéséből tájékozódva lerohanják az adott videóst és néhány másodperc hírnévért, gátlástalanul kivégzik azokat. Ezzel az a probléma, hogy nem egyenlő a játékhelyzet, a streamer nem tud csak úgy megbújni egy bokorban, hiszen a közvetítéséből bármikor kiderülhet merre jár éppen, ennek köszönhetően pedig az ellenfelek folyamatos előnyben vannak.

Tfue mellett Ninját szeretik még idegesíteni a játékosok, nem egyszer kellett már felállnia a gépétől, hogy lenyugtassa magát játék közben. Alapvetően sem egy sportszerű magatartás, de akkor már igazán kiakasztó tud lenni, ha a világkupa kvalifikáció során történik mindez az emberrel…

A streamernek szüksége volt egy jó menetre, körülbelül 20 pontot szeretett volna kihozni a meccsből, amihez legalább 8 killre és egy győzelemre volt szüksége. Tudta, hogy képes erre, ezt közölte is nézőivel, majd meglepő módon a kijelentése után megjelent egy játékos a semmiből!

“Ennek semmi értelme nem volt, de oké. Ez van, GG!”

Sokkal többet nem tudott az esetre reagálni Ninja, őt már többször megtalálták a stream sniper kiáltásai miatt, így azóta óvatosan kezeli ezeket a kérdéses helyzeteket. Persze a játék visszajátszásába belenézett a nézőivel, amiből kiderült, ellenfele igazán megkérdőjelezhető módon bukkant a streamerre.

A visszajátszásból jól látszik, az Elite Agent skinnel játszó játékos tökéletesen tudja, hogy hova igyekszik, annak ellenére, hogy a játékos szemszögéből bármi indokolná, hogy a kalózfalu felé vegye az irányt. Még a Supply Dropot is véletlenül fedezi fel a rotáció során, aminek megnyitására tudja, hogy van ideje, hiszen Ninja akkor még éppen harcolt egy másik játékossal. Ezek után a maradék távolságot egy Rift-to-Go-val küzdötte le Slushpuppyman, majd végezte ki a híres streamert.

Sajnos jelenleg nem éri meg híresnek lenni a Fortnite világában, hiszen az ilyen sportszerűtlen játékosok miatt a versenyhelyzetek is élüket vesztik.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva