Fortnite

A játékosok kérték, meg is kapták! – Megérkezett a Combat Shotgun hotfix

metabro - 5 éve

Ezúttal is a közösség hangját hallotta meg az Epic Games.

Csütörtökön elstartolt a Fortnite Battle Royale kilencedik szezonja, ami az eddigi egyik legnagyobb reform csomagnak tűnik így több napnyi tesztelés során. Egy rakás tárgy került "vaultolásra", közöttük a Pump Shotgun is, ami az első szezon óta stabil résztvevője volt a játék fegyvermetájának. A rotációk mechanika is egy kicsit beleszédült az új Slipstream rendszerbe, de mindez nem volt annyira feltűnő elő ránézésre, mint a fegyverváltoztatások.

A Pump helyét egyébként egyből be is tömte a kiadó, az új szezon első teljesen új fegyvere a Combat Shotgun lett, ami egy meglehetősen érdekes félautomata működéssel rendelkezik. Azt hinné az ember, hogy a shotgunok közelharci fegyverek, ám ez a Combat Shotgun egészen félelmetes középtávolsági snipe-okra volt képes, ha elég időnk volt becélozni ellenfeleink. Adva hát a kérdés, hogy mindez hol volt valaha is jellemző a shotgunokra, ám abból a szempontból jól jött a váltás, hogy a játékosok rákényszerültek arra, hogy új játékstílusokat próbálgassanak.

A Combat Shotgun tehát egy szituációs tárgynak készült, közben viszont mindenhonnan ez a fegyver köszönt vissza az elmúlt napokban. Ennek pedig nem feltétlenül az újszerűsége volt az okozója, hanem az, hogy bár kapott egy alapstatot a fegyver, egy játékhiba miatt bizonyos helyzetekben túlontúl nagyokat sebeztek a Combat Shotgunok. Ezt a helyzetet most felismerte és hofix formájában javította is a kiadó.

Reméljük a hotfix után arra kényszerülnek majd a játékosok, hogy ténylegesen új játékstratégiával álljanak elő, mert jelenleg csak arra volt jó ez a "metashift, hogy a Pump helyett Combat Shotgunt lóbálnak a játékosok…

Ezt olvastad már?

  

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva