PUBG

A magyar PUBG szégyenei – Mozgássérült játékost gyaláztak

metabro - 5 éve

Nem mindenki tud viselkedni az online csatatereken.

Nem mindenki tud viselkedni az online csatatereken.

Napjainkra már általánossá vált, hogy a hétköznapi stresszt a játékokkal vezetjük le. Az online játékok esetén viszont a toxic játékosoknak sikerül még inkább frusztrálttá tenni a kikapcsolódni vágyókat. Persze itt nem arról van szó, hogy nem ereszthetünk el egy-egy bazdmeget, de van egy határ, amit a monitorok előtt páran rendkívül könnyen átlépnek és hülyegyerek módjára a leggusztustalanabb gondolataikat vágják a másik arcába, hiszen a másik úgysem tud visszavágni, nem úgy mint a valóságban. 

Esetünkben is ez történt, Dzsubatka egy feltörekvő mozgássérült magyar streamer, aki a streamjeiben felszabadultan múlatja az időt különböző játékokkal. Mielőtt arra gondolnánk, hogy a mozgássérült “kártyáját” felmutatva próbál nézőket szerezni, elhessegetnénk ezeket a téves gondolatokat, ugyanis a bemutatkozó szövegéből egyből rájöhetünk, hogy itt bizony még csak hasonlóról sincs szó.

“Dzsubatka vagyok röviden csak Dzsubi! A félreértések elkerülése érdekében és minden belsős poént értsetek tolószékes vagyok, de ezt NEM azért írom, hogy sajnálj vagy egyéb, nézd a jó oldalát az egésznek mindig van ülőhelyem a buszon! 😉 "

Az 1200 követője ellenére Dzsubatkának is akadnak streamsniperei, legutóbbiak sikeresen bemutatták az értelmi szintjüket, gondolom nem kell firtatni, hogy mennyire undorító dolog bárkit az önhibáján kívüli dolgok miatt megszólni. Zozito0097-et és kkrisi1998-at viszont ezt nem igazán érdekelte, akik sikeresen megnyerték a napi hülyegyerek kategória képzeletbeli aranyérmét. Nyilvánvaló, hogy mindenki nyerni akar, de ez nem azt jelenti, hogy ócsárolni kell a másikat, ha az jobb nálunk.

Csak remélni tudjuk, hogy a fiataloknak később majd benő a feje lágya, ezt a viselkedést ugyanis nem sokan képesek tolerálni hosszútávon. 

UPDATE:

Az első klipben félreérthető jelenetet láthattunk, Zozito csupán integetni ment oda, mint utólag kiderült. 

Ezt olvastad már?


 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva