Fortnite

PewDiePie és Ninja egy csapatban! – Megalakult a Fortnite történetének legdurvább duója

metabro - 5 éve

Soha nem gondoltuk volna, hogy valaha írhatunk erről.

A YouTube leghíresebb alakja, PewDiePie és a Fortnite közösség leghíresebb alakja, Ninja, egy csapatot fog alkotni a Friday Fortnite második játékhetén.

A Tfue botránynak köszönhetően Keemstar 60 ezer dolláros felajánlást kapott a FaZe Clantől, ennek köszönhetően újraindíthatta a Friday Fortnite versenyszériát, amit a tavalyi évben a Fortnite Summer Skirmish totálisan elnyomott.

A 60 ezer dolláros összdíjazást három felé szelte a szervező, így három hétvégén háromszor 20 ezer dollárt oszt ki a versenyzők között Keemstar és a UMG Events.

Az első fordulón már túl vagyunk, így nem gondoltuk volna, hogy tovább tudják a játékosok és a szervezők a szintet emelni, ám Keemstar ezúttal olyan bejelentéssel szolgált, amire talán senki sem gondolt a világon.

PewDiePie és Ninja egy csapatban fog indulni a Friday Fortnite második szezonjának második játékhetén!

PewDie-tól nem áll távol a Gaming, elvégre a karrierjét Gamer Youtuberként kezdte, innen váltott szórakoztató csatornává, s vált végül egy fogalommá. Jelenleg 96 millió feliratkozó felett jár a videómegosztón, csatornája toronymagasan a legtöbbet követett csatorna a szóló videós kategóriában. Két hónappal ezelőtt még az övé volt a legtöbb feliratkozóval rendelkező csatorna státusza is, ám a több hónapon át tartó versenyt végül a T-Series nyerte, de persze ebből is összességében a svéd videós profitált a legtöbbet.

Ninját pedig nem kell bemutatni a Fortnite közösségen belül, így hát a Friday Fortnite második játékhetének sikere szinte biztos. Ha mindkét játékos streameli a fordulókat (márpedig miért ne tenné), bankot fognak robbantani ezzel a kollaborációval.

Június 7-én minden kiderül!

Ezt olvastad már? 

 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva