Counter Strike

Steam figyelő: A PUBG tovább zuhant, a CS:GO ismét erősít

metabro - 5 éve

A Dota 2 hónapok óta veretlen és ez májusban sem volt másképp.

A Dota 2 hónapok óta veretlen és ez májusban sem volt másképp. A PUBG már nemhogy nem tudja megszorongatni a MOBA óriást, hanem még a közelébe sincs. A nagyobb harc továbbra is a második helyért zajlik, a CS:GO ugyanis már csak 9 millió órával van lemaradva. Ki tudja? Jövő hónapra könnyen lehet, hogy felcserélődik a sorrend. a Warframe ezúttal lecsúszott az 5. helyről, a GTA V így ismét visszakerült a toplistára.

Top 5 Steames játék *

  1. Dota 2 – 358 millió óra
  2. PUBG – 245 millió óra
  3. CS:GO – 236 millió óra
  4. Rainbow Six Siege – 38 millió óra
  5. GTA V – 36 millió óra

*= A legtöbb eltöltött idő szerint

Counter-Strike: Global Offensive

Májusban sikerült javítania a CS:GO-nak, az átlagos játékosszám már 364 ezerre rúgott, átlagosan 12 ezerrel voltak többen a szervereken. Mindeközben volt olyan időpont, amikor egyidejűleg 588 ezren voltak játékban, ami viszont 33 ezres visszaesést jelent az előző hónaphoz képest.  

PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS

Az ég kék, a PUBG játékosbázisa pedig tovább csökken. A mondás sajnos továbbra is igaz, továbbra sem túl jó a helyzet, pedig a fejlesztők rengeteget csiszoltak a játékon az utóbbi időben, ennek ellenére az átlag játékosbázis már korábban 400 ezer alá csökkent, az utóbbi hónap óta pedig átlagosan 4 ezerrel lettek kevesebben, így májusban 385 ezren játszottak átlagosan.  Egyidejűleg pedig maximum 817 ezren voltak a PUBG szerverein, ami további 69 ezres esést jelent.  

Rainbow Six Siege

Annak ellenére, hogy a Rainbow Six nem csupán a Steamen elérhető, így is kellemes játékosbázist tudhat magának a Valve platformján. Májusban 59 ezren tolták átlagosan a játékot, ami 2 ezer fős visszaesést jelent a korábbi hónaphoz képest. Maximálisan pedig 115 ezren ostromolták egyidejűleg a szervereket, ami szintén visszaesés a korábbi 125 ezer főhöz képest. 

Ez történt korábban:

  

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva