Counter Strike

A mindössze 14 éves msN a Budapest Five próbajátékosa Gejmzilla helyett

metabro - 5 éve

Nagy lehetőség előtt a fiatal játékos.

Pénteken lett hivatalos, hogy a BP5 eddigi irányítóját, Gejmzillát kispadra ültették. Még aznap felröppent a pletyka, majd a csapat meg is erősítette:

Helyére tryoutra a mindössze 14 éves Török "msN" Norbi érkezik.

gabesson korábban is vett a szárnyai alá fiatal játékosokat, így került hozzá Barcode vagy kolor. Ők 15-16 évesek voltak, amikor elkezdtek gabessonnal játszani, azóta is vele nyomják. Megkérdeztük msN-t, hogy hogyan történt ez az egész:

"Régebben a honvédos edzéseken figyelt fel rám gabesson, és megtetszett neki a játékom. Ezután volt lehetőségem vele több FACEIT meccset is játszani, ezek után ICL-re is lehívott, ezek alapján úgy gondolták, hogy megérek egy próbát. Amikor elhívtak a csapatba nagyon örültem, egyből tudtam, hogy ez egy nagy lehetőség. Jelenleg csak tryout vagyok egészen addig, míg döntés nem születik. Nyáron remélhetőleg sokat fogok tudni játszani, ha elkezdődik az iskola és sokkal jobbak leszünk, akkor valószínűleg magántanuló leszek, de ki tudja mit hoz a jövő. Ha ne adj' isten nem lesz BP5, de ne legyen így, akkor lehetőségeimtől függően fogok csapatot választani, de inkább külföldi arcokkal játszanék" – mesélt erről az egészről. 

Már kétszer élesben is játszottak vele, pénteken az ESL One New York kvalin, illetve tegnap az ESL SEC 9. szezonjának csoportkörében 2 meccset a Bpro ellen, mindkettőt elvesztették. 

 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva